#1 Fernando Muslera

Hoca seni yedege almayacak, bari bunca yillarin hatrina kendin söyle yedek olmak istedigini ki sezon sonu guzel vedalasalim

Herif kalede şöyle sabit dursa 2 golü falan yemezdi.

1734382127672.webp

Zaten yıllardan beri ayağı kötü, elleri de kötüleşmeye başlamış. Böyle bir kaleci performansı olmaz, son dakikada vallahi penaltı da yaptırıyordu. Ya hakem vermiş olsa, hiçbir şey diyemeyiz.

Bu herifin alternatifi şimdiye bulunmalıydı. Neden bir oyuncunun değişmesi gerektiğini anlamak için bir çuval inciri berbat etmesini bekliyoruz?

Gerçekten çok kötü.

Normalde yemeyeceği basit golleri yiyor bu sezon özellikle. Bariz şekilde yanlış yer tutuyor, karar verirken geç kalıyor falan. Sanki kafada bitirmiş gibi olayı.

Sene sonu bıraksın güzel ayrılalım.

bizi zengin yapmanın yolunu bulmuş kral diyor ki her gs maçında kg oynayın kalede ben varım

buna rağmen lideriz. Her maç 1-0 yenik başlıyor. Okan hoca oynatma şunu biraz.Yiyecekse günay yesin. Bu zaten yiyor

Her sene bu donemlerde formsuzluk oluyor. Kış aylarini mi sevmiyor, baska birsey mi anlamiyorum ama cok gereksiz isler yapiyor. Kendine ceki duzen verir 3-5 haftaya ama kritik haftalardayiz..

Kalede kaleci istiyorum!!!!!!!İyi hatırlanacakken kötü hatırlanma adam gibi kenara geç sakatım de oynama.

Hepimiz için çok kıymetli ama kaleyi boş bıraksak daha az gol yeriz.

Her sene bu donemlerde formsuzluk oluyor. Kış aylarini mi sevmiyor, baska birsey mi anlamiyorum ama cok gereksiz isler yapiyor. Kendine ceki duzen verir 3-5 haftaya ama kritik haftalardayiz..

son 1.5-2 ay kontrat almak için konsantre olup ekstra oynuyor
şöyle bi düşününce
her sezon aynı boku yaşattı bize muslera

yetti artık IMO

Geri
Üst Alt