#1 Fernando Muslera

Tanışıyor muyuz beyefendi? Ne iş yapıyorsunuz?

Abi duygusallığa yer yok geçelim kalmasın. Efsane falan işine girmeye gerek yok. Bir kaleci her hafta aynı golü yemez lan.

Şampiyon takımın kalecisi gibi davranmıyor.

Şuanki haliyle bile eminim ki ligdeki birçok kalecinin önündedir ama maalesef 2.5 milyon euro alan bir kaleci performansı yok ortada. Muhtemelen sezon sonu kendisi ile vedalaşacağız. 40 yaşına yaklaştı kolay değil. Tek başına şampiyonluğu getirdiği sezonla hatırlayacağım ben Muslera'yı.

Bedavaya kalmak istese bile uzatmamak lazım. Hele 2,5 milyon falan, yazık günah. Kaleye gelen tek pozisyonu yine aldı içeriye. Hiç bir faydası yok galibiyetlerde.

En son ne zaman maç kurtardiyi geçtim, ne zaman aha girdi dedigimiz pozisyonu kurtardi? Sampiyon takimin kalecisi degil bu performansla ve malesef uzun zamandir böyle.

Bu adamın neden hiç bir kornerde, yan duran topta, içeriye kesilen ortalarda kale çizgisinden ayrılmadığını biri bana açıklayabilir mi taktiksel bir durum mu yoksa sinir bozmak için mi yapıyor. Yav hiç çıkmıyor yeltenmiyor bile sebebini cidden merak ediyom. Çünkü bu bahsettiğim özellik musleranın en iyi yanlarından biriydi ilk 5 yılı bu konuda üstattı play off dönemi falan süpürmediği top kalmıyordu. Hadi yaştan dolayı performans düşer eyvallah, refleksler yavaşlar ona da eyvallah kredisi büyük ama şu toplara çıkmama durumu sinir krizi geçirttiyor bana. Bildiğiniz alık alık çizgide bekliyor öylece.

Her mac buyuk sikinti yasiyoruz. Bugun o topun oraya dusecegi bariz belliydi . Yine cikip alamadi yine golu yedik. Hatri buyuk ama son 4-5 ay toparla bari kaptan ya. Her topu aliyosun iceri .

Bjk deplasmanını bekliyor. En büyük sıçışı her zaman olduğu gibi orada yapacak.

İstatistikler ne durumda bilmem ama sezon başından beri kalemize gelen her 2 toptan biri gol oluyormuş gibi geliyor bana.

Senelik 2.5-3 milyon verip sözleşme uzatılması falan vs resmen hainlik olur.

Bu sene şampiyonluğumuzun önündeki en büyük engel kaya bina gökdelen vs her neyse ligin en kötü kalecilerinden biri şu haliyle hiç abartmıyorum her hareketi eksi her hareketi yanlış yukarıda da değinilmiş zaten. Yahu yb maçlarınan sonrada mı özeleştiri yapmadın be adam toparlanma emaresi göstermez mi bi insan hiç anadolu takımlarıın kalecileri bile ne toplar kurtarıyor geçen başakşehir maçında 2 tane %100 lük top tuttu adam sen %30 luk topları bile tutamicak haldesin nolur toparlan yav çok değil bak az kendine gel günay performansı göster en azından yazık günah

Fernando Muslera (427 maç), Hatayspor maçıyla birlikte Bülent Korkmaz'ın (428 maç) Galatasaray formasıyla Süper Lig'de en çok maça çıkan oyuncu rekorunu egale edecek.

İlk kaleyi bulan top gol oluyor her seferinde ama kaanla Abdülkerim en büyük hatali

Geri
Üst Alt