#1 Fernando Muslera

Kaleye bir direk koy bundan iyidir. En azından topun ona çarpma ihtimali var.. ha gayret şampiyonluğunda versin. Oynatmaya devam bunu

Eskiden ezeli rakip taraftarlari bile seviyor denirdi simdi biz bile sevmiyoruz. Sakin seneye kalma
Yoo ben hala seviyorum. Sezon sonu ayrılmalı evet. ve evet formsuz. Takıma zarar veriyor şu anki formuyla ama "sevmiyorum" demek ağır vefasızlık olur.

Nando sonsuza kadar bir Galatasaray efsanesidir.

Çok topçu olmuştur performans olarak düşen ama bu düşme falan değil direkt Space Jam'deki durum. Tüm becerileri ve yetenekleri vücudunu terk etmiş gibi. Akıl almaz bir kaleci performansı.

Böyle durumlarda hoca oyuncusunu korumak zorunda. Muslera sıradan bir isim değil. Bugünkü ıslıklanmanın olumsuz dönüşleri sadece Muslera'ya değil takıma da yansır. Hoca uyanık olmalı biraz.

Kalede turşu bidonu olsa ilk golde içindeki turşular sola doğru yatar, turşu bidonu devrilir, o topu engellerdi.

Seni de islikladi bu taraftar ya. Ne diyeyim. Zamanı geldiğinde kendin bırakacaktın bizi. Bir an önce ya yedeğe çekilsin ya da gitsin. Bu boktan duruma düşmeyi hak etmiyor.

avrupa liginin en kötü kalecisi muslera olabilir

futbolda dün yoktur ftbolda vefada olmamalıdırCasillasın göderildiği yde muslera çok bile durdu ve bugün ilk defa yuhlandı ve inbanın bu son olmayacak bence

Hala yedek kalamıyor, hocaya yazar artik. Muslera donemi bitmiştir. Efsanemizdir, saygımız var, ama yeter.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sezon zaten performansı düşmüştü. Buna rağmen zorla sözleşme uzatanlara selam olsun.

Defol git kaleci bozuntusu utanmaz herif. 2. Golde kornerde rakibin arkasinda nasil kaliyon sen arkadas ya.Kalecisin ulan sen KALECİ. Vur itekle kov herifi ordan adamin arkasinda mal gibi kaliyon. Onlari da mi yapamiyon gec herifin onune. Dakika 80 baski yemis takim herif oyunu yavaslatacagina dan diye rskibe atip son dakikalarda gol lazimken hizli oynamak lazimken miy miy top suruyo hain herif. Umarim son mscin olur diyecem de Okan’da seni yedek birakacak yurek yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt