#1 Fernando Muslera

Tamam yaşı var da bu kadarı normal değil 50 yaşındaki göbekli halı saha kalecisi yere daha hızlı yatar

Bence de tek sorun yaşı değil. Kafa olarakta hazır değil. Ailesi gittiğinde beri bu durumda. Geçen sezon gittiler sanırım. Buna rağmen sözleşme uzatmak bu yönetimin yaptığı bir çok hatanın bir yenisiydi.

gs volkan kilimci ile de, aykut erçetin ile de şampiyon oldu. bu haldeki muslera ile de olur.

kendisi ile ilgili dün ben de ateş püskürüyordum. ancak devre arası iyi bir kaleci bulamayız. sakin kalmakta fayda var.

Muslera olsun veya herhangi bir Galatasaray oyuncusunun ıslıklanması veya yuhalanmasına karşıyım. Yolları ayıracak isek bunca yıllık hizmetinin karşılığı olarak sevgi ve saygıyla ülkesine uğurlamalıyız.

Dün Muslera’ya yapılan ayıptı.

Herhangi bir sebep bu ayıbı geçerli ve haklı kılmayacak

Dün Muslera’ya yapılan ayıptı.

Herhangi bir sebep bu ayıbı geçerli ve haklı kılmayacak
Onun da bize yaptığı ayıptı. Kimse taraftardan daha çok sevemez Galatasaray'ı. O fedakarlıklar yaptıysa şampiyonluklar kazandırdıysa bizde türkiye liginde hiçbir kalecinin almadığı maaşları verdik. Trip atarak gidemez soyunma odasına efendi gibi gider içerde sinirlenir. 40 yaşındaki adamın hareketleri ayıp asıl.

Onun da bize yaptığı ayıptı. Kimse taraftardan daha çok sevemez Galatasaray'ı. O fedakarlıklar yaptıysa şampiyonluklar kazandırdıysa bizde türkiye liginde hiçbir kalecinin almadığı maaşları verdik. Trip atarak gidemez soyunma odasına efendi gibi gider içerde sinirlenir. 40 yaşındaki adamın hareketleri ayıp asıl.

Taraftarın sevgisini ölçmek başka bir şey öyle bir niyetim de yok.

Ancak ben ne olursa olsun futbolcu ıslıklamayı yakıştıramıyorum.

Metin Oktay’ın kötü oynadığı için ıslıklandığını düşünüyorum da canım acırdı.

Dün Muslera’ya yapılan şey canımı acıttı.

Taraftarın sevgisini ölçmek başka bir şey öyle bir niyetim de yok.

Ancak ben ne olursa olsun futbolcu ıslıklamayı yakıştıramıyorum.

Metin Oktay’ın kötü oynadığı için ıslıklandığını düşünüyorum da canım acırdı.

Dün Muslera’ya yapılan şey canımı acıttı.
Bu her ülkede olan şey. Protesto en iyi oyunculara yapılmıştır bundan sonra da yapılacaktır. Bunu bilmemek veya kabul etmemek gerçeklikten uzak bir yaklaşımdır. Muslera devri bitmiştir çok güzel şekilde ayrılmak şart.

Galatasaray efsanesisin ve çok seviliyorsun, ancak davranışların pek hoş değil. Hem suçlusun hem de güçlüsün.
Bu takıma kimler geldi, kimler geçti. Taraftar yanlış yapmış olabilir ama sen cevap verme. "Taraftar her zaman haklıdır" de ve geç.Taraftara karşı gelmek, tavir koymak nedir Muslera.

Sen orada sadece 3-5 kişiye değil, tüm taraftara tavır koyuyorsun.
Bu bir çocuk oyuncağı değil, "Bitti artık, buraya kadarmış" diyemezsin. Tamam, Galatasaray için çok şey yaptın, ama bunun karşılığını her şekilde aldın. Galatasaray ve taraftar da senin için çok şey yaptı.

ilk 2 golde yüzde 80-90 hatalı.

can yakmaya başladı.

sancılı bir ayrılığa gerek yok, taraflar gerildi hem o hem taraftar. sezon sonu bay bay

Young Boys maçında tekme atıp kırmızı yediğinde mental çöküşte olduğu çok açık belliydi

Ok Adam konsantre falan değil de muslera la bu
Yani takımın defansif oyununda sorun var ,yoksa modunu açar yine şampiyon yapar

Yıldızı tak
Kutlamalarda ön plana çıkar
Vedelaş

Taraftarda fikik takımlara puan bırakınca gazabını kaleciden çıkarmayı bıraksın

Geri
Üst Alt