#1 Fernando Muslera

tripcan bir de egoist yillardir kaptanlik pazu bandini birakmadi bos yere sari kart gorup duruyor

Kulüp şu durumdayken şu imayla şunu paylaşması inanılır gibi değil.

Gücü gariban muhabire yetmiş

gitmek istedim

zorla tuttular demek istiyor

40 yaşında geldin ergen gibi davranma artık.. Sezon başından beri kötüsün kötü olduğunu kabul et formayı Günay'a ver sezon sonu alkışlarla uğurlayalım seni. Bir tripler, garip garip hareketler, young boys maçında gol atan elemana tekme sallamak falan ilginç bir ruh hali var.

adamı yedek bırakmadılar ki anlayalım tripli mi
Dün Günay övüldü diye sinirlenmiş olabilir

Zaten kulüp değil anaokuluna döndü

İzinden vakit bulup arada idman yapan, sözde kolej havası olan boktan bir takımız

Ortamın iyi olmadığı oyuncuların saha içindeki beden dilinden dahi belli

Sezonun final maçı oncesi kabul edilemez bir paylaşım.. sen bize herşeyini verdiysen bizde sana verdik.. keşke sezon başı gitseydin!! Efsane olarak veda edecektin..

Sezon sonunda zaten futbolu bırakacak efsane kalecini sahada yuhalarsan, istenmediğini hissettirirsen, seviyesiz muhabir 4 yenilen maçtan sonra fırsat istifade sene sonu futbolu bırakıyor musun diye sorarsa o oyuncu bozulur, kendisine haksizlik ve nankörlük yapildigini düşünür.
Bu adam daha gecen sene soyunma odasına koşup üçlü cektirmesi icin Ziyech'i sahaya geri cagiran adam; takim birliğini ve motivasyonunu bizden öğrenecek degil.

Stada gidecek 50 bin kişi.

Sen bu paylaşımı yapıyorsun yakında gidiyorum kına yakın dercesine. Sezon başında da benzer paylaşımda bulunmuştun.

Ehh gittin yine ucuz bir gol yedin maçta, sonra homurtular ıslıklar... Suçlu taraftar olacak, sezon gidecek ve taraftarı kendinden uzaklaştırıp geren sen ise mazlum olacaksın...

Eliyle bitti demeler, aynı paylaşımı bilmem kaç kez paylaşmalar... Ayıp harbiden. 2-3 ay önceye kadar sonu nasıl biterse bitsin efsanedir gözüyle bakıyordum fakat o kadar geriyor ki son yılında, sanki bu takımı hiç benimsememiş gibi, sanki çok büyük ayıp etmişiz gibi kendisine.

Çıkıp biz şampiyon olacağız dediğin sezonları özledim, şimdi de aynısını desen keşke ama sen tam tersi yoldasın.

Amma tripli biriymiş de haberimiz yokmuş.

Skandal işlerin peşinde
Çok daha fazlasıymış aslında davala biraz spoiler veriyo arada ilk geldiğinde mi ne parası geç mi ne yatmış maça çıkmam demiş yanlış hatırlamıyosam bu tarz bişi vardı

Parayı çok sever,takım içinde güçlüdür,yedek bırakamazsınız falan diyodu arada bayağı sıkıntılı biri belli ki

Geri
Üst Alt