#1 Fernando Muslera

Çok daha fazlasıymış aslında davala biraz spoiler veriyo arada ilk geldiğinde mi ne parası geç mi ne yatmış maça çıkmam demiş yanlış hatırlamıyosam bu tarz bişi vardı

Parayı çok sever,takım içinde güçlüdür,yedek bırakamazsınız falan diyodu arada bayağı sıkıntılı biri belli ki
Para mevzusunu bilmiyorum da Seçil mevzusu sonrası başladı bu Uruguay mevzuları zaten.

Güç konusunda da adama kaleci antrenörü beğendiremedik yav yıllarca Fadılla çalıştı

Dun Okan Buruk konusuna yazmistim, bugünde buraya yazayım.
Elestiri yapmakla saygisizlik yapmak ayni şey degil.
Dun Gunay çok iyi bir maç cikardi ve övgüyü hak etti.
Ama sadece Gunay'i övmek yerine, Allah'tan Muslera oynamadı yoksa 6 7 yerdik dersen bu saygisizlik oluyor. Muslera bunu duyunca bozulmayacak mi ? Robot olmadigina gore hakli olarak bozulur tabi.

Dun Okan Buruk konusuna yazmistim, bugünde buraya yazayım.
Elestiri yapmakla saygisizlik yapmak ayni şey degil.
Dun Gunay çok iyi bir maç cikardi ve övgüyü hak etti.
Ama sadece Gunay'i övmek yerine, Allah'tan Muslera oynamadı yoksa 6 7 yerdik dersen bu saygisizlik oluyor. Muslera bunu duyunca bozulmayacak mi ? Robot olmadigina gore hakli olarak bozulur tabi.
Stefan

Sen kafayı sıyırmışsın renktaş

Demekki her şeyi tadında bırakmak gerekiyormuş… geçen sezon sonu teşekkür edilip ülkesine uğurlamalıydık..

Galatasaray, Fenerbahçe’den daha fazla isabetli şut yemesine, rakibine daha fazla pozisyon vermesine rağmen onlardan daha az gol yemiş.

Muslera Liva ve İrfancan’a göre daha fazla kurtarış yapmış. Geçmiş yıllardaki Muslera mı? Asla değil ama taraftarın da eleştirileri abarttığını düşünüyorum.

Geçen sezon dedim yapılmadı, bu sezon sonu mutlaka yerine kaleci alınmalı ama o zamana kadar kalede kendisi durmalı. Günay iyi niyetlidir, iyi de bir Galatasaraylıdır ancak Galatasaray as kalecisi olabilecek seviyeye hiçbir zaman gelememiştir. Ayrıca Galatasaray formasıyla çıktığı 14 maçın 2’si hariç tamamında gol yemiştir ki bu maçların pek çoğu Bandırma, Ümraniye, Bolu gibi kolay maçlar olmasına rağmen.

Formsuz Muslera bile 14 maçta 3 gol yememesi var. Bu maçlardan bir çoğu zorluk seviyesi olarak daha yüksek maçlar. Evet Günay harika maç çıkardı ama ondan önce oynana Bolu maçında vasattı. Başakşehir maçında kötüydü. Rigas ve Elfsborg maçlarında kötüydü. Henüz standart performansını göremedik ve derbi bu başlangıca uygun değil. Maceraya gerek yok. Derbide olası bir gollü puan kaybından sonra tamamen Günay’a dönersin

Normalde Bu adamın bu kafayla oynamaması ve günay son performansıyla oynaması lazım. Ama normalde demişim. Okan buruk anormal bir tip olduğu için bu oynayacaktır.

muslera'nın fener maçlarındaki performansı, günay'ın son maçtaki performansı yani kimi oynatırsa oynatsın bu maç özelinde eleştirmem. zor bir karar ama muslera'yı oynatır hatalı gol yerse büyük linç gelir.

pazartesi günkü derbi Galatasaray'da jubile maçı olacak muhtemelen. yaptığı hatalardan sonra seyirci yuhalayınca çeker gider bu sefer muhtemelen. zaten kafası burada değil.

Kaleye gelen ilk isabetli şut gol olur diye bir iddia var mı arkadaşlar? Böyle bir şey varsa oynayalım.

Geri
Üst Alt