Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.773
- 7.402
- 1.843
50 yaşında bile olsa berkeden uğurcandan iyi kalecidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beni açık açık konuşturacaklar illa Uruguaylı bir sene daha bitik halimle milyon parayı cukkalarsam iyi olur diyebilir içinden ama biz bu ahmaklığı yapamayız. Büyük takım refleksi buna müdahale eder etmeli. Bu seneyi 2 turnuva da da yaktık avrupa da, seneye de aynı manzarayı izlerler duygusalsaraylılar.14 yabancıyı refleksleri bitmis musleraya harcayacak kadar kafayı yememisizdir. Yolu açık olsun
He mk Alisson imkanlı Tzokalis imkansızIkiside imkansiz maalesef
Muric olabilir yada Allisson eger araplara gitmezse
Messlier'i çekip Leeds ile aramızda ki buzları eritelim derim. Gerekirse Motz'u da veririz.He mk Alisson imkanlı Tzokalis imkansız
Motz sana girerim
Hayalimdeki kaleciMesslier'i çekip Leeds ile aramızda ki buzları eritelim derim. Gerekirse Motz'u da veririz.
Messlier'i çekip Leeds ile aramızda ki buzları eritelim derim. Gerekirse Motz'u da veririz.
Hayalimdeki kaleci
bununla ve kaanla vedalaşmak gerekDiyelim makina gibi takım kurdun. Tek başına mahveder makineyi. Azcik akıllı olun. Güzelce ugurlayalim
seferovicten iyi adam alamazlar gelen icardiMuslera gitsin diyen renktaşlar, kaçırdığınız şöyle bir nokta var;
Evet Muslera'nın formu ve performansı hayli geriye gitti. Ancak mevcut yönetim Muslera'dan daha iyi bir kaleci alamaz. Yapamazlar yani.
3 edecek kaleciye 13 verip getirirler, "ulan bu geleceğine Muslera kalsaydı" mesajlarıyla dolar burası seneye.
Eğer yönetime biraz güvensem, bir Muslera hayranı olarak ben de isterim genç ve üst seviye bir kaleci ama bu yönetim öyle bir adamı a-la-maz.
Jakobs
Jelert
Frankowski
Cuesta
Ahmed Kutucu
bu adamlara yapılan yatırımın üstüne biraz daha koyulsa güle oynaya osimhen'in bonservisini alırdık. bu şekil harcama yapan bir yönetimden kaleyi sağlama alacak bir kaleci transferi bekleyecek kadar iyimser değilim malesef.
Icardi'yi Erden Timur'un dahil olduğu yönetim aldı. Erden Timur'un yakın presi olmasa, Icardi falan gelmezdi. O süreci gayet iyi biliyoruz.seferovicten iyi adam alamazlar gelen icardi
icardiden iyi adam alamazlar gelen osimhen
mevcut yönetim kuruyor bu kadroyu baştan beri
Skriniar her mac fbde sıcıyor sadece hucumda efektif diye mi iyi oluyor?Icardi'yi Erden Timur'un dahil olduğu yönetim aldı. Erden Timur'un yakın presi olmasa, Icardi falan gelmezdi. O süreci gayet iyi biliyoruz.
Osimhen de bir piyangoydu. Yönetim başarısı değil yani.
Ben yönetime bakınca, son anda Kerem'i yollayıp yerine kanat getiremeyen, gittiği 10 transferin 8'inden eli boş dönen, Skriniar gibi adamı Fener'e kaptırıp yerine Cuesta'yı getiren, Boey gitti gideli yerine bir sağ bek koyamayan bir anlayış görüyorum.
Tutan transferler hangileri?
Sara tuttu (bence bonservisi pahalı)
Eren tuttu (bu tamam)
Lemina tuttu (yönetim başarısı değil. adam zaten gelmek için yanıyodu)
Osimhen tuttu (dediğim gibi piyango)
tutmayanları konuşmaya kalksak, sabah olur.
Tamam da üçlü savunma diyerek Cuesta alındı, üçlü mü oynuyoruz şu an? Böyle rastgele transfer politikası FM'de bile yapılmaz.Skriniar her mac fbde sıcıyor sadece hucumda efektif diye mi iyi oluyor?
cuesta yerine skriniar aldıgın senaryoda 3lü lemina torreira sara yapamayacaktık
eren forma giyemeyecekti.
apo-sanchez-skriniar üclüsü bize şampiyonlugu verirdi
Muslera sonsuza kadar kalmayacak. Bu adam yuhalanmadan göndermeyi başaramazsan takıma çok büyük negatif etkisi olur.Muslera gitsin diyen renktaşlar, kaçırdığınız şöyle bir nokta var;
Evet Muslera'nın formu ve performansı hayli geriye gitti. Ancak mevcut yönetim Muslera'dan daha iyi bir kaleci alamaz. Yapamazlar yani.
3 edecek kaleciye 13 verip getirirler, "ulan bu geleceğine Muslera kalsaydı" mesajlarıyla dolar burası seneye.
Eğer yönetime biraz güvensem, bir Muslera hayranı olarak ben de isterim genç ve üst seviye bir kaleci ama bu yönetim öyle bir adamı a-la-maz.
Jakobs
Jelert
Frankowski
Cuesta
Ahmed Kutucu
bu adamlara yapılan yatırımın üstüne biraz daha koyulsa güle oynaya osimhen'in bonservisini alırdık. bu şekil harcama yapan bir yönetimden kaleyi sağlama alacak bir kaleci transferi bekleyecek kadar iyimser değilim malesef.
Bu sezon yapılan transferlerin kaçı şampiyonluğa katkı verdi? Bir Osimhen, bir de Sara. Son haftalarda da Lemina ve Eren. Osimhen zaten piyangoydu ve Osimhen gelmeseydi şampiyon falan da olamazdık.
İlk 11'de şans bulamayacak türden adamlara böylesi büyük yatırımlar yaparak getiren bir yönetim, gidip de 39 yaşındaki Muslera'dan daha iyi bir kaleci getiremez. Getirirse de akıl dışı bir maliyetle karşılaşabiliriz. O yüzden Muslera kalsın, daha iyi.
Ben Muslera mutlaka kalsın, yerine daha iyi kaleci alınmasın demiyorum ki. Yerine daha iyisi alınacaksa zaten alınsın. Muslera da şanına yakışır şekilde taraftardan tepki görmeden, alkışlarla uğurlansın.Muslera sonsuza kadar kalmayacak. Bu adam yuhalanmadan göndermeyi başaramazsan takıma çok büyük negatif etkisi olur.
Hele gelecek sene avrupada yine sıfır çekersek, birde kalede de Muslera olursa tüm takım dağılır.
Bu sene avrupa Ligi'nde 6 maçta 14 gol yemiş, takımlara bakıyorum hiçbiri takım bile değil. Geçen sene keza şl+al 8 maç 21 gol.
Ben daha hatırlamıyorum bir Avrupa maçında da Muslera bizi taşısın. En iyi oynadığı maç yenilecekleri yiyor, tutulacakları tutuyor. Kaç senedir ekstra birşey göstermedi. Maalesef kabul etmek lazım Muslera avrupaya çıkınca Leo Franco'ya, Zapata'ya falan dönüşüyor.
Bu sebeple Avrupa başarısı gerçekten istiyorsak, gelecek sene takımda asla olmamalı Muslera.
renktaş günay bile musleradan iyi kaleci şuanBen Muslera mutlaka kalsın, yerine daha iyi kaleci alınmasın demiyorum ki. Yerine daha iyisi alınacaksa zaten alınsın. Muslera da şanına yakışır şekilde taraftardan tepki görmeden, alkışlarla uğurlansın.
Ama ben mevcut yönetim Muslera'dan daha iyi bir kaleci getirip o boşluğu dolduramaz diyorum. Hiç değilse para kulübün kasasında kalsın. Boş yere birsürü masraf daha yapılmasın.
Transfer konusunda ehil bir ekip olsa şu an işin başında, ben de derim yeni, genç ve üst seviye bir kaleci gelsin diye. Ama yok. En azından ben güvenmiyorum.