#1 Fernando Muslera

Biraz normal yazalim suan buyuk ihtimalle son maclarina cikan bir efsaneden soz ediyoruz, yarin obursu gun gidecek zaten olaya farkli pencereden bakmak gerekir. Ligin son maclarindayiz.
Bir yandan onu düşündüm. 2 kupa alalım en çok kupa kazanan oyuncumuz olsun ama arada sinir hastası ediyor

Bunun gidesi yok mr golf mk7

Gidecek bence cunku hersey onu gosteriyor artik severek ayrilmanin zamani da geldi.

Bir yandan onu düşündüm. 2 kupa alalım en çok kupa kazanan oyuncumuz olsun ama arada sinir hastası ediyor

Bazen sinir ediyor kolay toplari iceri alinca ama yarin sampiyon olursak bunlarin hepsi unutulur. Umarim guzel bir veda yapariz kendisine cunku 14 yil gecmis kolay birsey degil, ben onu kendi cocuklarimdan daha once tanidim dusun iste zaman ne cabuk geciyor.

bütün havamizi bozdu bu aksam

allahtan bu golü 0-0ken yemedi

Son 4mac(kupa macinda gunay oynar diye umuyorum)

Sonra elveda deriz, sakin uzatma muslera

bu seneki performansı maalesef hayal kırıklığı yaşattı ancak kendisine kupalarla veda etmek yakışacak.ilk defa bir oyuncuyla güzel vedalaşma fırsatımız var

Çükü sağolsun öz efsanemin.

Ancak mevcut form durumuyla 1 sezon daha kalırsa, taraftarla ilişkisi ciddi yara alır. Endişem bu. Sezon genelinde 60 tane hatalı gol yese ben yine gönül koymam ama taraftarın ciddi kesimi ağır cephe alır.

O yüzden şu vaziyette en doğrusu sezon sonu yolları ayırmak gibi.

Geri
Üst Alt