#1 Fernando Muslera

Takım poz. vermiyor, geleni içeri alıp durma biladerrrr.

Bu başlıkta bu videoyu paylaşırsak 2 farklı anlam çıkıyor, çok ilginç

Saat 16:16 oldu ve bugün kendisini hiç övmedim. Öveyim de bugünü boş geçirmiş olmayayım.

Efsanedir, adamdır, Galatasaray'ın simgesidir. 40 tane hatalı gol de yese, billurları sağolsun. Sezon sonu vedalaşılacaksa, bu bir efsaneye yakışır şekilde yapılmalı.

seni çok seviyorum

1746873286153.webp

galatasaray sensin kral

yaşadığımız 14 yıl gibi görkemli bir vedayı hakediyorsun

özleyeceğiz

Bu sene çok ortalamaydın Muslera ama işte gerçekten aileden birisisin artık. Ne doğru düzgün kızabildim, ne başka bir şey.

En çok sevindiğim şey ise gerçekten efsaneye yakışır efsanelikte veda edebilecek olman.

Sana, bize, bu camiaya ve bu armaya en yakışan şey olacak.

Bana kalırsa ben böyle futbolcuların formaları ve numaralarının askıya alınması taraftarı olmuşumdur her zaman. Hagi'den sonra kimseye 10 numara verilmemesi isteğim vardı. Bu Messi için de geçerli, Gerrard için de.

Velhasıl fazla romantize edilmiş olabilir. Ancak Muslera'nın ilk sezon forması olan 25 numaranın müzeye kaldırılması ve 25 numaranın artık başka kimseye verilmemesi taraftarıyım.

Birkaç klasik uzun topu oldu fakat harika İY.

Gol yeme biraderrrr.

Bu sezon ilk defa takımı sırtladı ilk yarıda.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaptan seni özleyeceğim. Son anda Muslera yı tekrar duymak için son 4:cry:

34 yaşındayım. 25 yıldır falan aklım ererek Galatasaray'ı izlerim, 14 senesi Muslera.

Göztepe maçında oynamamalı

Kartı var sakatlığı var allah korusun

İyi güzel kurtarış yaptı da ofsayt olmasa kırmızı kart penaltı olacaktı. 40 yaşına gelmiş kalecisin adam topu atmış onu da ceza sahasında indirme be adam.

Geri
Üst Alt