#1 Fernando Muslera

3 hafta sonra seni son kez izleyeceğiz kaptan nasıl veda edicez sana koskoca 14 sene.

Bu sezon hem çok sevinçli hem çok hüzünlü

Muslera, Mertens, Ciro, Osimhen

Muslera gibisi gelmeyecek.. nasıl ki hagi gibi popescu gibi Kosecki gibisi gelmediyse

Muslera futbolcudan öte bi futbol aklıydı..takımı geriden kuran takımı sakinleştiren hızlandıran..

Ailecek Galatasaray a olan bağlılıkları sevgileri..

Futbolcular gelir giderler ama Muslera nın gidişi büyük yıkım olacak hem maddi hem manevi

İlk günden son güne tüm emeklerine sağlık Muslera.. Galatasaray taraftarının gönlünden silinmeyeceksin

Edit bölümü yok mu Galatasaray kadrosuna girip Muslera'nın yaşını 16 yapalım, 30 yıl daha oynasın.

Keşke komple buraya yerleşip, teknik ekibe katılsaydın be kral... Sensiz bir Galatasaray düşünemiyorum.

10'lu yaşlarımın sonunda
20'li yaşlarım tümünde
30 yaşlarımın başında
Hep sen vardın... 🥲🥲😭😭😭

Fernando 2 kupa daha kazanması halinde Türk futbolunun en çok kupa kazananı olacak.

19 Kupa ile.

Fernando 2 kupa daha kazanması halinde Türk futbolunun en çok kupa kazananı olacak.

19 Kupa ile.

Korkmaz, kulüp kariyeri boyunca tek bir kulüp adamıydı , 1987 ile 2005 yılları arasında 18 sezon üst üste Galatasaray'da stoper olarak oynadı ve 8 Süper Lig, 6 Türkiye Kupası, 5 Türkiye Süper Kupası, 1 UEFA Kupası ve 1 UEFA Süper Kupası şampiyonluğu kazandı.

Bülent Korkmaz toplam 21 kupa kazandı.

Korkmaz, kulüp kariyeri boyunca tek bir kulüp adamıydı , 1987 ile 2005 yılları arasında 18 sezon üst üste Galatasaray'da stoper olarak oynadı ve 8 Süper Lig, 6 Türkiye Kupası, 5 Türkiye Süper Kupası, 1 UEFA Kupası ve 1 UEFA Süper Kupası şampiyonluğu kazandı.

Bülent Korkmaz toplam 21 kupa kazandı.

Yerel bazda diyorlardı, Avrupa hariç. Türkiye ligi ve Türkiye kupası, Süper kupa. 19-19 paylaşacaklar o zaman. Ama google Bülent'in 18 kupası var diyor, anlamadım.

Yollarımız kötü ayrılacak diye o kadar korkuyodum ki
images - 2025-05-12T132237.611.webp

Geri
Üst Alt