#1 Fernando Muslera

Bir klube 14 sene hizmet edeceksin alinabilecek bir cok basariyi alacaksin
Ama kotu gecen 1 ay icin gelip seni yuhalayacaklar
İyi yapti gitmekle su klupte bunu haketmeyen ender oyunculardan dir
Aldigi para helali hos olsun
Cok buyuk karakter

1000069325.webp

Hikayenin en güzel kısmıda hikayenin güzel bitmiş olmuşu.. en çok satan hikayelerin hep sonu iyi bitmiştir.

muslera cepleri dolu bir şekilde ülkesine gidecek. götürdüğü döviz hatırı sayılır. helali hoş olsunn ben musleradan 10 yaş büyüğüm ama hala çalışıyorum ve emeklilik yok, durmak yok.

Her şeyi başlatan kurtarış bu oldu. GS kariyerindeki en zor kurtarışı olmayabilir ama tarihsel önem açısından en önemlisi budur. Biz 2-1 öndeyken şu kurtarışı yapmıştı. DK 88-89 filandı. Sonra zaten Onyekuru'dan koşu var. Bu arada en zor kurtarışı olmayabilir dediğime de bakmayın, kale arkası açıdan izleyin, insan işi bir kurtarış değil.

Bence bu daha iyi

Ekici iyi vuruyor ama yavaş bir top ve vakti var

Bunda durduğu yer, atlayış, el konumlandırması hepsi mükemmel

Orda durmasa hayatta çıkaramaz, öyle atlamasa yine çıkaramaz, jeneriklik golü yemiş

Gece 3'te kalkıp bu maçı takip etmiştik adı bizimle anılmaya başlayınca Muslera'nın...

O dönem nöbetteki kemik kadro 10-15 arkadaşla takip ediyorduk.

Videodaki kurtarıştan sonra ben dedim bunu bize yedirmezler. Üstüne bir de penaltılarda Tevez malının penaltısını çıkardı.

Spiker Muslera aut atışı kullandığında Galatasaray falan dedi diye kendi kendimize sevinip "lan acaba alır mıyız" diye hayal kuruyorduk.

Şimdi dönüp baktığımda dile kolay 14 yıl sayısız başarı, kupa rekorları, tarif edilemez üzücü maçlar... Neler neler yaşadık...

Güle güle gençliğim, güle güle kaptan yolun bahtın açık olsun. Biz senden razıyız. Aldığın paralar helaldir. Bizim hakkımız da helaldir...

Not: Bu arada geçen sene ayrılmak lazım diye düşünüyordum çünkü geçen yaz yaşanan fiyaskolardan sonra bu yıl 2 kupa ile kapatacağımıza sıfır ihtimal veriyordum. Çok şükür ki kalmış 5 yıldızlı, penaltılı çok güzel bir veda etmiş olduk. O yüzden ayrıca sevinçliyim.

musleranın çokça harika kurtarışı var ama benim en sevdiğim özelliği birçok kalecinin atlayıp zıplayıp jeneriklik poz vereceği pozisyonda o kadar doğru pozisyon alıyordu ki kurtarışı çok kolay gösteriyordu

Adam efsane.
Metin Oktay, Hagi, Bulent kaptan gibi insanlarin yaninda ismi anilacak tarih boyunca.
Muhtesem 14 sezon, muhtesem performans ve basarilar.
14 sene ayni yerde kalmak ve basaridan basariya kosmak gercekten baska bir olay.
Keske Avrupa'da bir kupa kazanabilseydik, iste o zaman zirvede olurdu.

Umarim Uruguay tarafinda yapacagimiz her islerde Muslera ile beraber devam ederiz.

Yarın akşamki Başakşehir maçını düşündükçe çok canım sıkılıyor. O maçın son düdüğü çaldığında Galatasaray'da koca bir tarih son bulacak.

Geri
Üst Alt