#1 Fernando Muslera

1748629310165.webp

Hoşça kal efsane 😢

Oyundan 25 numaralı formasıyla çıktığında gençliğim gözümün önünden film şeridi gibi geçti. 14 yıl...

Hoşça kal....

Her şey için çok teşekkür ederim. Biz sana çok şey kazandırdık ama sen de bize o kadar çok kattın ki.

Galatasaray tarihinin en çok forma giyen, en çok kupa kazanan oyuncusu oldun.

Ben bir kalecinin neredeyse tek başına şampiyonluk nasıl kazandırır senin sayende gördüm.

Hoşça kal demeye gönlüm el vermiyor.

Görüşmek üzere diyorum o yüzden.

Türk futbol tarihinin en iyi kalecilerinden biri, belki en iyisi bu tartışılır ama gördüğüm kadarıyla açık ara en sevilen topçumuzdu. Rakipler bile saygı ve sevgi besliyordu adama.

Seni çok seviyoruz, yolun bahtın açık olsun

Sağ bileginde turk bayrağı dovmesi varmış yeni fark ediyorum

Ulan ilk maçını dün gibi hatırlıyorum. İBB maçıydı. Bugün vedayı da yine aynı rakibe karşı oynayarak gerçekleştirdin. Dile kolay 14 sezon bu formayı giydin. Her şey için teşekkürler küçük kunduz!

hagiyi tribünde izlemeye yaşım yetmedi, benim canlı kanlı gördüğüm en büyük gs efsanesi.

siempre capitan, legenda numero 25!

Geldiğinde 17 yaşındaydım. Liseli bi ergendik şimdi işi gücü elinde evli çocuklu insanlar olduk 31 yaşında beni gidişinle hüngür hüngür ağlattın.

14 yılda iyi günlerimizin bütün baş rollerinde sen vardın seninle yeni efsanemizi yarattık. İyi ki geldin be Muslera yolun hep açık olsun efsanemiz :(

Of ya bu kadar veda valla içim şişti hepsi de aynı seneye mı gelir ... Elveda kaptannn...

Geri
Üst Alt