#1 Fernando Muslera

12-13: Fena değil, birkaç kötü maçı var sadece, onun dışında iyi
13-14: Vasat, lig formunun altında
14-15: Vasat, lig formunun çok altında
15-16: Hayli iyi, Avrupa'daki en iyi sezonlarından biri, ama takım kötü
18-19: Vasat
19-20: Vasat
21-22: Hiç fena değil
23-24: Kötü
24-25: Kötü

naçizane puantasyonum
Erden Timur avatarının forum içinde kullanımı yasaklanmalı.

Kimse Erden Timur avatarı olan üyelere laf söyleyemiyor. Üst akıl gibi tepeden konuşuyorlar. Galatasaray düşmanı olmak isteseydim kimliğimi gizlemek için Erden Timur ismini kamuflaj gibi üstüme geçirirdim.

Bu konu forumun resmen açığı durumda. Tedbir çok zor değil bir gece de bu isimleri tespit eder, yargılardık. Ben Erden Timuru cok seviyorum tipki sizler gibi ama bu sevgimiz manipule ediliyor lütfen buna izin vermeyin.
Bildiklerimi adminlerin olduğu sohbete gizli tanık olarak paylasmak istiyorum.

Takımdan ayrıldığı ve artık Galatasaray kalesinde Muslera'nın olmayacağı gerçeğini hazmedene kadar, bir süre Muslera ile ilgili içeriklere bakmama kararı aldım.

İlk izlediğim maçları bize transfer olduğu yazdaki copa america maçlarıydı, süper ligdeki ilk maçı olimpiyatta ibb maçıydı sanırım kaybetmiştik kale arkasında izledim o maçı lisedeydim o zamanlar en çok Muslera için üzülmüştüm. Muslera varken her şey güzeldi büyük bir miras bıraktı. Sadece bir geçmiş değil geleceğe de bir ışık tuttu bence. Bir futbolcu nasıl olmalı, karakterin ve saha içi duruşun önemi herkesi etkiledi. Genç cimbomlular bir gün futbolcu olursa Muslera gibi karakterli olmak isteyecektir.

Vedasıyla birlikte Galatasaray'ın nasıl bir tutku olduğunu bir kez daha kanıtladı. İlk geldiğinde kendisi bile bu kadarını beklememiştir. Tartışmasız olarak en büyük yabancı efsanemiz. Yaşattıkları ve bıraktığı mirasa değer biçmek neredeyse imkansız.

kendisine ve ailesine uzun sağlıklı mutlu seneler diliyorum, tesekkürler her sey icin

Nefesim daralıyor aklıma geldikçe ama sonra diyorum ki bittiği için üzülme yaşandığı için sevin.

Mükemmel bir şekilde veda ettik, geçen içerdeki maçta penaltı atması, bu son maç eskiyi hatırlatan kurtarışlar falan.

Allah yolunu açık etsin muhtemelen kulübüyle ilgilenir bir müddet. Çocukları büyüttükten sonrada belki Tafo gibi döner teknik ekibe katılır

ilk geldiği yıl yeni bir beta balığı almıştım, adını muslera koymuştum, kendisini geldiği ilk günden beri çok seviyordum, gidiyor olması yaşlandığımı iliklerime kadar hissettirdi. Bugün o ağladı, ben de onunla ağladım. Güle güle kral

ne kadar iyi olduğunu anlayamayanlar fazla futbol izlemiyordur, genel kaleci performanslarıyla alakalı çok fikri yoktur

bu nasıl gol oldu lan diyeceğimiz çok pozisyon olacak ileride, jeneriklik kurtarışlar muslera'nın ekstrasıydı asıl olayı hep kusursuz zamanlama ve yer tutmasıydı, ayağı da ezberlerin aksine kötü değil

Geldiği transfer döneminde yanlış hatırlamıyorsam taffarel'in önerdiği ismini hatırlamadığım bir kaleci alınıyordu, taraftar büyük tepki gösterince ondan vazgeçilip muslera alınmıştı.

Forumun yarısına göre KOVA denilen Musleramızın, takımı bıraktııktan sonraki konusunda övgüler dizilmesi hiç şaşırtıcı değil

kaleye baskası geçtiğinde her yediği gol sonrası muslera olsa çıkarırdı bunu da diyeceğimiz uzun bir sürüncemeye hosgeldiniz. elestirildiği her zaman bunu dedim, daha iyisini bulamayız diye. insallah yanılırım. yoksa gs'nin duraklama devri kaleden baslar.

Muslera kötü oynadığı zaman bile "eninde sonunda şampiyonluk modunu açar" diye umut taşıyorduk hepimiz. Bu sezon ki kariyerinin en kötü başlangıcıdır muhtemelen, buna rağmen ligin 2. yarısında yine şampiyonluk modunu açtı. Çok önemli kurtarışlar yaptı, çok önemli maçlar çıkardı.

Şimdi gel gelelim yeni gelecek kaleci 2-3 maç kötü oynadığında acaba kendisine aynı güveni, umudu taşıyabilecek miyiz?

Çok çok zor bir sürece giriyoruz.

Günay'a da allah kolaylık versin diyorum.

vay be yil 2010 muslera senegali eleyisini hic unutmuyorum, herkesin dilinde bu nasil kaleci, biz nasil böyle kaleci bulamiyoruz derken, cana + 6milyon euro ile muslerayi kadromuza katiyoruz. ah be zaman acimiyor arkadaslar.

Güzel foto.

muslera.webp

Geri
Üst Alt