#1 Fernando Muslera

Tüm imajimizi bitirdin dayı napiyon şunları nasıl yiyebilirsin

Yaşlanma hayattaki en kötü şey. Kaptana geçmiş olsun iyi bir emeklilik diliyorum.

Bu sene şl de kalecimiz olsaydı 8 maç yapardık sadece muhtemelen

Bizdeki son iki sezonu gerçekten kötüydü

Emekliliğe ayrılmış adamı zorla milli takıma çağırıp guzel kariyerini rezil ettiriyor mal bielsa fenerli olsa anca bukadar kötülük yapilir

Bizden ayrılması zamanında değil, geç oldu. İcardi'de benzer durum yaşanmaz umarım.
5 yıl erken ayrılmış olsa hiçbir kaybımız olmaz, hatta iyi bile olurdu muhtemelen; ne kazandırdı o süreçte? Yerine Uğurcan' ı daha o zamandan istiyordum, mesajlarım kayıtlıdır; bedava gibi bedelle de alınırdı.

Tam zamaninda birakmak önemli

Iyi ki de uzatmamisiz bence ayrilmakta gec bile kaldik zira son senesi cok kötüydü

Cok üzüldüm pozisyonu görünce, maalesef kötü bir son oldu kendisi icin

Muslera’nın son 5 yılı zaten her geçen gün kötüye gidiyordu, üstüne bir de biraz yaş alınca daha da kötü oldu.

Neuer ile aynı yaştalar, hatta Neuer'in fiziğine bakarsan yaşlanmak ona daha fazla dezavantaj ama işte Muslera 35'inde bitmeye başlamıştı ne yazık ki.

Kral için çok üzüldüm.

Dünya Kupasında hep hatalı goller yiyordu zaten ama bu sefer iyice tüy dikti. Hiç yakışmadı böyle kötü anılarak Milli Takım serüveninin bitecek olması.

Bizde son 2 yıldaki performansı çok kötüydü son şampiyonlukta hem lig hem Avrupa'da inanılmaz hataları yüzünden kritik puanlar bırakmıştık şu an aynısı Icardi için geçerli zaman kaybetmeden yolları ayırmak lazım.

büyük efsaneye gecmis olsun diyelim

maalesef yang boys lu sezon basindan beri performansi düsüse gecti

birakip mertens gibi hayatın tadını cıkarmaga baksın

Geri
Üst Alt