Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.540
- 8.430
- 403
Daha video göndermeyen arkadaşlar varmış. Onlar için Sana dalalım 8 10 kişi videoya çekelim. Bir şekilde katılmış olursunKaçırmışız gül gibi yarışmayı
Nasıl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha video göndermeyen arkadaşlar varmış. Onlar için Sana dalalım 8 10 kişi videoya çekelim. Bir şekilde katılmış olursunKaçırmışız gül gibi yarışmayı
Azdan az çoktan çok gider saat mekan verin geliyorumDaha video göndermeyen arkadaşlar varmış. Onlar için Sana dalalım 8 10 kişi videoya çekelim. Bir şekilde katılmış olursun
Nasıl
Kaçırmışız gül gibi yarışmayı
Yapacagınız işi ya @Recep Yıldırım
:Turgut ozal SIKIN fotosu:Yeni geldim kardesim eve. Dur bir soluklanalim. Ondan sonra tekme tokat Allah ne verdiyse girisirsiniz.
Böyle konuşursan listeye sende girebilirsin renktas aman dikkatGondereli 5 dakika oldu liste miste yok. Nerede bu yonetim? Hadi kardesim ya? At su listeyi artik. Seni mi bekliycez sabaha kadar?
Esmer bir kardeşimiz sarışın izlandalıları bş güzel sopalarken?Bir tane video var. Kesin o kazanacak.
Yok yahu ben şiddet sevmem. Meyilli biri değilim. Öyle olsa bu yarışmaya katılırdım.Esmer bir kardeşimiz sarışın izlandalıları bş güzel sopalarken?