- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
Ooo muspYaziniz
Mod olmussun h.lisi olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ooo muspYaziniz
Yarın akşama kadar süreniz var dayak işi aceleye gelmez.
Birini dövüp video atabiliyor muyuz?Yarın akşama kadar süreniz var dayak işi aceleye gelmez.
vahşet içermeyecek şekilde yaratıcı dayaklar hazırlayınBirini dövüp video atabiliyor muyuz?
Kan serbest mi? Etkilenen arkadaşlar olabilir
bunu kurallara ekleyerek güncelleme yapıyorum.Gerçek dayak olsun he filmden fln olmasin
EyvvOoo musp
Sen çok değiştinbunu kurallara ekleyerek güncelleme yapıyorum.
sen hariç herkes mod oluyor sitede dayıOoo musp
Hainlik işte yav yarın tekrar başvuru yapayim mademsen hariç herkes mod oluyor sitede dayı
konudan basvuru mesajımı silmişler zoruma gitti dayıHainlik işte yav yarın tekrar başvuru yapayim madem
Dilaver biraz sıkıntılıydı haklısınSen çok değiştin
ismail enverden tahsil edeceğim 10bin lirayla sana forum açacağım admin olacaksınHainlik işte yav yarın tekrar başvuru yapayim madem
Benim butun basvurularim silindi o red manasina geliyorkonudan basvuru mesajımı silmişler zoruma gitti dayı
Hanımevladı gibi olmuş yakıştıramadım. Kapışalım yarınDilaver biraz sıkıntılıydı haklısın![]()
Boşver dayi onlar kaybeder. Trollerin hepsi mod oluyor senin gibi ciddi takılan bir üstat normal bir üye hala. İnanılmazBenim butun basvurularim silindi o red manasina geliyor
Almanci degiliz ve forumda ciddiyet icindeyiz diye mod yapilmiyoruzBoşver dayi onlar kaybeder. Trollerin hepsi mod oluyor senin gibi ciddi takılan bir üstat normal bir üye hala. İnanılmaz
Üstat yaşını düşürelim az, birazda trollük kattık mı sana bence diğer seçimde favorisinAlmanci degiliz ve forumda ciddiyet icindeyiz diye mod yapilmiyoruz
2 temel faktör bu