1. Geleneksel GSCimbom Miss World Güzellik Yarışması

Yeni konseptler ile format devam etsin ?

• Kullanılan toplam oy
    17

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Yarışmamız Eurovision formatına benzer olmakla birlikte konsept içermektedir.

Bu yarışmanın konsepti : Gözlüklü Kadın Fotoğrafı ile yarışmaya katılacak olmanızdır. (Güneş gözlülüğü olmayacaktır.)

Yarışmaya aynı bayanın, benzer fotoğrafları ile katılamazsınız.

Güzelliğine inandığınız kişi ünlü veya anonim birisi olabilir.

Yarışmaya katılım üst limiti 15 kişidir. İlerleyen yarışmalarda değişkenlik gösterebilir.

Yarışmaya katılım yapacağınız fotoğrafı, özel mesaj yoluyla tarafıma iletmeniz gerekmektedir. Daha sonra puanlama yapmak için fotoğrafları isimsiz olarak burada paylaşacağım.

12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan olarak oylamasını yapacak. Puanlarınızı özel mesaj aracılığı ile yine bana göndermeniz gerekmektedir!

Katılımcılar:
Katılımcılar
1Recep Yıldırım
2Levent Akgün
3Hüseyin Civelek
4Hayri P. Cund
5Hakan Sarı
6Aydın Aslan
7Yusuf Kara
8Mustafa Kaya
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-

Yarışmacı Güzeller::asd22:

548d2a2dafdd68e.gif

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dorukçuğum ilk yarışma gelenekselleşmiş olmaz.

Başlığın 1. GSCimbom Miss World Güzellik yarışması olarak düzenlenmesini öneriyorum.

Photo gonderilmistir

reddedildi

Hayriciğim yarışma forumunda yetkim var. İsteseydim Doruk'a söylemeden düzeltme kabalığı yapardım. Özellikle başlıklarda; Türkçe'ye önem verilen forumda bu ifade çok rahatsız edici. :)

Hayriciğim yarışma forumunda yetkim var. İsteseydim Doruk'a söylemeden düzeltme kabalığı yapardım. Özellikle başlıklarda; Türkçe'ye önem verilen forumda bu ifade çok rahatsız edici. :)

yarismanin ismi o renktas
mudahil olmamaliyiz
yoksa forumun adini GESTAPO CIMBOM mu yapalim

Barbara'nın fotoğrafını göndereni severim uyarayım.

yaz doruk yolluyorum

Geri
Üst Alt