Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Oğuzhan vs 100 goril kim alır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğuzhan vs 100 goril kim alır?
Ben varım... Sırf gorilin alper admini nasıl havaya uçurduğunu görmek istiyorum.
)Epey iddiali olmus ama neyse.100ü geç 5 tane eğitimli adam öldürür yaw gorili. Biri gözlerine saldırsa diğerleri kafasına vura vura öldürür bir şekilde 100 nedir
Goril dişi ise affetmem.@Ahmet Kolap teke tekte alır. Üzerine bir de gorili zi...r
Seninle omuz omuza savaşmak sereftir reis.
Bu sefer de totondan ısırılırsan ahirete kadar unutmazsın, vazgeç reis.Daha önce maymun tarafından ısırıldıgim için bu türe 35 senelik kinim var.
Beni yazın
Her şeyi göze aldımBu sefer de totondan ısırılırsan ahirete kadar unutmazsın, vazgeç reis.
imkanı yok üstad sadece kas gücü olarak düşünme bunun ısırması falan da var goril 1300psi basıyor ısırmayla bizim neredeyse 10 katımız falan100ü geç 5 tane eğitimli adam öldürür yaw gorili. Biri gözlerine saldırsa diğerleri kafasına vura vura öldürür bir şekilde 100 nedir
Gorille kafeste mücadele ederken soy isminin hakkını vermeni bekleriz üstad.Daha önce maymun tarafından ısırıldıgim için bu türe 35 senelik kinim var.
Beni yazın
EvelallahGorille kafeste mücadele ederken soy isminin hakkını vermeni bekleriz üstad.