1. GSC Bayramvision Şarkı Yarışması | Konsept Türkçe 70' ler | Şampiyon Doğan Gündoğdu

Şarkılar çok güzel. Yalnız ben insanların devamlı dinlediği bir klasikle katılmayı reddettim. Ayrıca gereken değeri de görmedi benim şarkı. Daha fazlasını bekliyordum.

GT-I9300 Tapatalk

Yarışmaya katılan puan veren vermeyen herkesin eline sağlık , B. Arda Aycan abi seninde eline sağlık güzel oldu .

Şarkılar çok güzel. Yalnız ben insanların devamlı dinlediği bir klasikle katılmayı reddettim. Ayrıca gereken değeri de görmedi benim şarkı. Daha fazlasını bekliyordum.

GT-I9300 Tapatalk

Güzel şarkıydı bence:), bende 10 puan ile karşılık verdim ama yeteri kadar ilgi görmemiş dediğiniz gibi.

Güzel şarkıydı bence:), bende 10 puan ile karşılık verdim ama yeteri kadar ilgi görmemiş dediğiniz gibi.
Teşekkür ederim. Yalnız senin şarkıyı görünce inan 1. lik adına hiç umudum kalmadı. Harikulade bir şarkı ve yorumcu seçimi olmuş. Bence 1.lik senin hakkındı.

GT-I9300 Tapatalk

Aynı fikirdeyim , genel bilindik ünlü şarkıları sevsemde bilinçli şekilde puan vermedim , kendimde katılmadım ,
ama genek olarak bakarsak güzel oldu yarışma bu tip yarışma daha sık olabilir bence ,,
şahsen hiç yapılmamış olan Türk Sanat Müziği konseptli bir yarışma güzel olur diye düşünüyorum

Hepinize teşekkür ediyorum. Bu kadar iyi parça arasından 1. olmak çok değerliydi. Oy veren vermeyen herkese ve yarışmayı düzenleyen Arda abiye teşekkürler.

Sanat müziği yarışmasını merakla bekliyorum. Salın gitsin beyler. :D

Teşekkür ederim. Yalnız senin şarkıyı görünce inan 1. lik adına hiç umudum kalmadı. Harikulade bir şarkı ve yorumcu seçimi olmuş. Bence 1.lik senin hakkındı.

GT-I9300 Tapatalk

Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Ya Cem Karaca yada Barış Manço ile yarışacaktım ama o arada bir yerden Kan ve Gül şarkısını duydum dedimki hadi bunu yollayım belki şans getirir diye sonra pişti olunca özüme döndüm sevdiğim 2 sanatçıdan biriyle yarışayım dedim. Cem Karaca oldu işte:)

Yarışmaya son anlarda katılıp, şarkımı gönderirken kesin başka biri göndermiştir diye düşündüm. Nasıl oldu da kimse göndermedi diye sevinip şaşırmıştım. Ama sonuçların açıklandığı dadikalarda burada olamamak üzdü beni :(

Sevdim ben bu yarışmayı. 80 ler ve 90 lar da olursa yine çok güzel playlistler çıkar.

Alpay online olmuş az önce yahu :D

Yarışmayı açın o gelir. :asd22:

Geri
Üst Alt