- 4 Temmuz 2013
- 6.837
- 1
- 313
Şarkılar çok güzel. Yalnız ben insanların devamlı dinlediği bir klasikle katılmayı reddettim. Ayrıca gereken değeri de görmedi benim şarkı. Daha fazlasını bekliyordum.
GT-I9300 Tapatalk
GT-I9300 Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle öyle, takılıyorum![]()
Şarkılar çok güzel. Yalnız ben insanların devamlı dinlediği bir klasikle katılmayı reddettim. Ayrıca gereken değeri de görmedi benim şarkı. Daha fazlasını bekliyordum.
GT-I9300 Tapatalk
Teşekkür ederim. Yalnız senin şarkıyı görünce inan 1. lik adına hiç umudum kalmadı. Harikulade bir şarkı ve yorumcu seçimi olmuş. Bence 1.lik senin hakkındı.Güzel şarkıydı bence, bende 10 puan ile karşılık verdim ama yeteri kadar ilgi görmemiş dediğiniz gibi.
Aynı fikirdeyim , genel bilindik ünlü şarkıları sevsemde bilinçli şekilde puan vermedim , kendimde katılmadım ,Şarkılar çok güzel. Yalnız ben insanların devamlı dinlediği bir klasikle katılmayı reddettim. Ayrıca gereken değeri de görmedi benim şarkı. Daha fazlasını bekliyordum.
Teşekkür ederim. Yalnız senin şarkıyı görünce inan 1. lik adına hiç umudum kalmadı. Harikulade bir şarkı ve yorumcu seçimi olmuş. Bence 1.lik senin hakkındı.
GT-I9300 Tapatalk
Sanat müziği yarışmasını merakla bekliyorum. Salın gitsin beyler.![]()
E artık bir TSM ellerinden öper Aslan. Bir mağlubiyet de senin ellerinden alalım.
Alpay Asma nın bu yarışmada ki önceliği seni totalde geçmek. O yüzden fazla üzüleceğini sanmıyorum. Tabi yarışmanın da keyfine varmayı da sever.Bir yarışma daha yaparsak bu sefer Alpay' ı kimse toplayamaz![]()
@Alpay Asma nın bu yarışmada ki önceliği seni totalde geçmek. O yüzden fazla üzüleceğini sanmıyorum. Tabi yarışmanın da keyfine varmayı da sever.![]()
GT-I9300 Tapatalk