1. GSC BLUESVISION Basvuru Topic'i

Üst düzey müzik yarışması yapmıyoruz burada neticede. Hem biraz türe dair bilgin artar. Bir kaç şey dinlersin, kulağına hoş gelen bir şarkı ile katılırsın hem vakit geçirirsin hem bu türün sana göre olup olmadığını tespit eder hemde uygun şeyler bulursan heybene atmış olursun. Zaten Sato bu başlığı açarken zannımca bunu hedeflemiştir. Zira forumda çok fazla Blues ve alt türlerini dinleyen adam yoktur. ;)

The man who knows everything... Bir konuda da mantıklı bir fikrin olmasın arkadaş, arada bir sendele, saçmala... Koca hayat böyle geçmez.

Jazz filan mi bu. Bluevisyon'u sonradan gördüm.:D

Katılabileceğin alt türleri Sato yazmış ilk mesajda. Şimdi beni Afrika'ya arkasından Amerika'daki kölelik yıllarına kadar gönderip manyak manyak mesajlar yazdırma :D Sonra kendimi kaybediyorum. Artı Jazz&Blues melezleri var onlara bakabilirsin jazz seviyorsan.

Üst düzey müzik yarışması yapmıyoruz burada neticede. Hem biraz türe dair bilgin artar. Bir kaç şey dinlersin, kulağına hoş gelen bir şarkı ile katılırsın hem vakit geçirirsin hem bu türün sana göre olup olmadığını tespit eder hemde uygun şeyler bulursan heybene atmış olursun. Zaten Sato bu başlığı açarken zannımca bunu hedeflemiştir. Zira forumda çok fazla Blues ve alt türlerini dinleyen adam yoktur. ;)
İlk elin günahı olmaz ile fasulyeden sayılmanın arasında bir yerde şansımı deneyeyim en iyisi bakış açısı hoşuma gitti ağabey:D

Yer varsa yazınız lütfen.

Mehmet ağabey sen de benim gibisin biliyorum, su çok güzel gelsene:D Tüh tahmin etmeliydim fikrinin değişeceğini geç kaldım.

İlk elin günahı olmaz ile fasulyeden sayılmanın arasında bir yerde şansımı deneyeyim en iyisi bakış açısı hoşuma gitti ağabey:D

Yer varsa yazınız lütfen.

Mehmet ağabey sen de benim gibisin biliyorum, su çok güzel gelsene:D Tüh tahmin etmeliydim fikrinin değişeceğini geç kaldım.

Blues türünde bir şarkı göndermeyi başarırsam, katılacağım :D

Nasıl olmuş ama ? Böyle antik,gizemli bir hava vermiş değil mi?

Abi ben seni o avatar ile benimsemiştim tuhafıma gitti :D Ama alışırız herhalde mesela Ozan abi veya Arda abi avatarını değiştirse çok tuhaf kaçar, artık isimden değil avatarından tanıyorum :D

Emir Sato yığınla yarışmacı devşirdim :D Bak bakalım kelle sayısı ne oldu :D

Geri
Üst Alt