1. GSC BLUESVISION - Owned by : Ozan Tokgöz

Emir Sato

Captain Bouncy
Ulubatlı Souness
--
--
--
--
--
--
--
--
--

Welcome tae GSC

blues-music-history-2.jpg

m8s

1. GSC BLUESVISION SONG LIST

1. Jimi Hendrix - Catfish Blues
2. B.B. King ft. Eric Clapton - Rock Me Baby
3. Janis Joplin - Maybe
4. AC/DC - Rock And Roll Ain't Noise Pollution
5. Joe Bonamassa - Blues Deluxe
6. SRV - Pride And Joy
7. Ray Charles - Hit The Road Jack
8. Rory Gallagher - A Million Miles Away
9. Marlena Shaw - Feel Like Makin' Love
10. Bruce Springsteen - Radio Nowhere
11. Junior Kimbrough - Lord Have Mercy On Me
12. Jimi Hendrix - Bleeding Heart
13. Joe Cocker - Unchain My Heart
14. B.B. King ft. Eric Clapton - Riding With The King
15. Robert Johnson - Cross Road Blues
16. Albert King - Born Under A Bad Sign

ALL SET

- Puanlama as alw
- Puan tabeleanizi Nisan 18, 7:00pm Istanbul Saatine kadar {mumkun ise daha kadar erken} tarafima PM'leyiniz
- goody lucks to everyone
victoryt.gif

Son düzenleme:
Sarki lar dinlenmeden puanlir
guzel liste

Puan verirken zorlanacağımı düşünüyordum, beklediğimden iyi gidiyor. Enfes soloları olan bi parça var onunla tanışmaktan ötürü mutluyum :hat:

1. lik için özellikle 3 şarkı arasında çok ciddi çekişme olacağını düşünüyorum , oylama için baya bir zorlandım , 6 ve aşağısına puan verdiklerim aslında fazlasın hak ediyor ama mecburiyetten o puanları aldılar , bu kadar bombanın arasında umarım benim şarkım ilk 5 i görür ;)

Cok guzel şarkılar var,olacak.

Bilmukabele :D Bizde tanışmaktan memnun olduk :D
Ağabey sanki sana soft kaçar diye düşündüm sonra konsepti düşününce neden olmasın dedim senin için, 12 puanımı verdim bakalım:D

Bu arada "blood brothers" ile eurovisiona katılmayı düşünüyordum,baktım yasaklı değil,en sevdiğim şarkıları:D Rockvisiona katılıp arada kaynamasın dedim içimden o an başka bir parçanın temsilini de üstlenmek istemedim, sonra listeye bi baktım Rasim Ozan gibi haydaaa çektim "kim bu kendini bil.." derken ne göreyim Ozan Tokgöz:D

1. lik için özellikle 3 şarkı arasında çok ciddi çekişme olacağını düşünüyorum , oylama için baya bir zorlandım , 6 ve aşağısına puan verdiklerim aslında fazlasın hak ediyor ama mecburiyetten o puanları aldılar , bu kadar bombanın arasında umarım benim şarkım ilk 5 i görür ;)

Düşündüğüm şarkı ise ilk beşi görmesi lazım. Listede güzel liste olmuş benim kıl olduğum bir isim haricinde iyi :D

Puanlamamı gönderdim. Güzel liste olmuş beğendim :)

Bende puanlarımı gönderdim. Özellikle ilk 6 şarkı arasında çok ince çizgiler oluştu. Bir kaç kere değiştirdim. Güzel şarkılar seçmişsiniz. Hepinizin eline sağlık. Umarım listeden aldığım ruhani ve manevi aydınlanma başlığa, puanlara ve hepinize sirayet eder. Sübanake, dinimiz, amin.

Blues aşığı olarak oylarımı gönderdim 12'den 7 puana kadar her şarkıyı ayrı ayrı çok severek dinlediğim için oralar çok zor oldu benim için 4-5 tane 12'im olsa verirdim.

Bugüne kadar yapılan yarışmalar içinde en kalitelisi bu oldu.

EDIT: Bu arada forum ben de gidik , bir acayip resimler kaymış, sayfalar bembeyaz bir tek ben de mi böyle. :(

puan olayi harbizan w'hard

dusuk puan verdiklerimize mecburiyetten bu puanlari verdigimizi not duselim , all worthy of reverence in truth

Maksat evler şenlensin
9.dk iyiydi anfi yani

Geri
Üst Alt