1. GSC BLUESVISION - Owned by : Ozan Tokgöz

Puanlama zor olacak, kıyas götürmez şarkılar çoğu.

Puanları gönderdim hakikaten liste efsane olmaz 1 puan verdiğim şarkıya inanamadım yukarıları çıkarır mıyım diye tekrar değerlendirdim :D puan veremediklerim de aynı şekilde güzeldi. 3-4 tane ayrı ayrı listelerde 12 puanlık parçalar var

Puanları gönderdim.

Puanlamada en çok zorlandığım yarışma oldu desem yeridir. Puan vermediklerimden dahi beğendiğim şarkılar var.

Listedeki şarkıların çoğu konseptsiz yarışmalarda ilk 5 adayıdır bence.

Benim şarki yine sonlarda kalir
Ne zaman liste muazzam sozcukleri beyan buyurulsa biz dahi o listede hep sonlara kaliyoruz.
İş bu vecip ile siz saygi değer muhteremler , reylerinizi yeni isimini duymamiş olabileceğiniz eserlere vermenize talepkarim.

Benim şarki yine sonlarda kalir
Ne zaman liste muazzam sozcukleri beyan buyurulsa biz dahi o listede hep sonlara kaliyoruz.
İş bu vecip ile siz saygi değer muhteremler , reylerinizi yeni isimini duymamiş olabileceğiniz eserlere vermenize talepkarim.

Bu yarışmada her türlü bahane kabul edilebilir zira herkesin oylama yaparken zorlandığı görülüyor. Kazanmak da pek önemli değil şöyle bir liste dinledi ya katılan herkes gerisi boş. Galiptir bu yolda mağlup tarzı bakmak lazım :D Zaragoza taraftarları harici herkese başarılar dilerim :D

Bu yarışmada her türlü bahane kabul edilebilir zira herkesin oylama yaparken zorlandığı görülüyor. Kazanmak da pek önemli değil şöyle bir liste dinledi ya katılan herkes gerisi boş. Galiptir bu yolda mağlup tarzı bakmak lazım :D Zaragoza taraftarları harici herkese başarılar dilerim :D
Saragossa zaten bu aralar derdi basinda n askin zira şike ile suçlenmaktalar

burdayim, if y'all are fixin to get this thang goin

16ed035cace5e727bcad321de3c9fe1376e8585fe5e08b7c174fcb94b540c580.jpg

Bana 12'yi yine yapiştirdin sanirim abicim.:D

Puanları göndermeyen kaldı mı? :crushed:

Resultante importante in 50 minutes

FIGHT!!

Hayri point queriamos ver ,antes d puntacion!!!

aight, results ready fer the bluesmen

everyone hee?

BVISION roll call

1. Emir El Boss

2. HC

3.

4.

5.

etc

Geri
Üst Alt