- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Arda abi puan alamayan var mışimdilik bunla gurur duyacağım
![]()
Puan alamayan şarkı yok, tek haneli rakamlar da kalan şarkı da yok

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda abi puan alamayan var mışimdilik bunla gurur duyacağım
![]()
Çekişme devam ediyor ve enteresan işler oluyor, puan göndermeyen sadece 6 kişi kaldı![]()
Puan alamayan şarkı yok, tek haneli rakamlar da kalan şarkı da yok![]()
tuncay ve 5 kisi heral
puanlarımı yolladım bir şarkıya puan veremediğim için üzüldüm![]()
Sana 7 puan verdim için rahat olsunuzulme renktas canin sagolsun nice yarismacilardan 0 aldim :asd22:
Aslan yapmaz öyle şeyYarışma istedi sadece başka birşey yapmadı
ley: Çok büyük savaş verdi garibim ama olmadı olduramadı
![]()
Karayip korsanı misali Tuncay'ın çok üstüne üstüne gidiyormuşsun öyle diyorduOlayı kaçırmışım ağabey.Neyi yapmazmışım? Bu dünyada yapamayacağım şey yok evelallah.
![]()
Karayip korsanı misali Tuncay'ın çok üstüne üstüne gidiyormuşsun öyle diyordu![]()
![]()
Benim meselem değil kardeşim niye soğukkanlı olmayayımTuncay'ın üstüne mi gitmişim? Adamı gördüğüm anda indireceğimi sağır sultan bile duymuş.Sen nasıl bu kadar soğukkanlı olabiliyorsun anlamıyorum.
Eurovision' a gönül vermiş tüm dostlara keyifli yarışmalar diliyorum.
@B. Arda Aycan dışında mention atan olmamış. Sonrada yarışma istiyorsunuz. Seri yarışma yapmayı düşünüyordum ki Arda abi yap derse yapacağım bundan sonra.![]()
@Aslan Türkoğlu duydun mu?
GT-I9300 Tapatalk
Benim meselem değil kardeşim niye soğukkanlı olmayayım![]()
![]()
Tam tersi müstehak o yarışma düşmanınaTuncay'ı komodo ejderi misali soksan bile umrumda olmaz diyorsun yani.![]()