1. GSC Eurovision Hayal Kırıklıkları Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Aslan Türkoğlu Kardeşim bana bir sözün vardı çok eskilerden hatırlar mısın bilmem? :D Whitesnake - Still Of The Night veya Whitesnake - Is This Love parçalarından birini istemiştim selamın ile beraber :D Hadi onları çalamıyorsun bari Queen - I Want It All veyahut Queen - You Don't Fool Me parçalarından birini çalıver selamın ile beraber :D

Barış sen bu şarkıyla esc'ye katılsan 12'yi verirdim kardeşim. Niye kastın ki bunca zaman :asd22:

Sen verirdinde bu sefer türkçe şarki düşmanlari vermezdi:D

Saolasin aslan. Bu arada benim abba Gimme Gimme Gimme şarkisini ara müzigi yapmişsin. arda abi için tirt ama neyse:D

Aslan Türkoğlu adamsın kardeşim :D Aldım selamını :D Aslan : "Bir de Erman Türker ağabey tabi ki... Erman ağabey nasılsın?"

Cevap : İyiyim kardeşim sen nasılsın? :asd22:

Hamza' ya yayında küfret şampiyon yapayım Aslan seni :D

Yeni açabildim radyoyu, Aslan yine neyin peşinde ?

Aleykümselam Aslan kardeşim adamsın. İyi yayınlar :)

@Aslan Türkoğlu Kardeşim bana bir sözün vardı çok eskilerden hatırlar mısın bilmem? :D Whitesnake - Still Of The Night veya Whitesnake - Is This Love parçalarından birini istemiştim selamın ile beraber :D Hadi onları çalamıyorsun bari Queen - I Want It All veyahut Queen - You Don't Fool Me parçalarından birini çalıver selamın ile beraber :D

Selamı zaten söyledim. Şarkı senin köpeğin olsun. Dinle. :D

Sarı Gelin'den sonra bu şarkı baya iyi oldu :D uyum mükemmel.

Aslan Türkoğlu ,
renktaş ben bişey anlamadım bu işten aynı müzik ve haberler dönüp duruyor arada sen telefon numarası söylüyorsun nasıl bir yayın bu ,

Sıkı takipçimiz mehmet arslaner'e buradan tekrar selamlar, diyebilirsen diğer yarışmalarda ihya garantisi veriyorum :)
Aslan Türkoğlu

Hakkı yenmezse şampiyon olacak şarkı çalıyor, gerçekten güzel tercih, saygılar Aslan.

Geri
Üst Alt