1. GSC Eurovision Hayal Kırıklıkları Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Ulan radyoda dinleyince kulağıma daha güzel geldi.

Puan verseymişim keşke. :asd22:

Puanları değiştirebiliyor muyuz :oley:

Nasıl aynı müzik abi?
İlk verdiğin linki açtım , program giriş müziği gibi 2 tane şarkı var birisi arabesk fantazi gibi , diğeri yabancı crazy gibi birşey galiba , sonra sen telefon numarası söylüyorsun sonrada haberler giriyor ama haberlerde aynı böyle dönüp durdu

İlk verdiğin linki açtım , program giriş müziği gibi 2 tane şarkı var birisi arabesk fantazi gibi , diğeri yabancı crazy gibi birşey galiba , sonra sen telefon numarası söylüyorsun sonrada haberler giriyor ama haberlerde aynı böyle dönüp durdu

Yani selamımı dinleyemedin mi? Ama nasıl olur? Hamza'ya bile saydırdım. Herkes dinledi. :D

Bildiğin sevindim :) sağol Aslan Türkoğlu :hat:

Radyonun numarası yabancı mı ? Bir gün arayayım, bir de Türkiye Türkçesi ile konuşabiliyoruz değil mi?

Bildiğin sevindim :) sağol @Aslan Türkoğlu :hat:

Radyonun numarası yabancı mı ? Bir gün arayayım, bir de Türkiye Türkçesi ile konuşabiliyoruz değil mi?

Rica ederim. Tabi neden olmasın. Gürcistan'da yaşayan türkler ara sıra arıyor. Konuşuyoruz. Fakat yayın dili azerbaycan türkçesi olduğu için normal yayını azerice yapmak zorundayım. :)

Bunu çalmasa ayıp olurdu :asd22:

Aslan şimdi de toteme başladı :D Tek ESC şampiyonluğunu yaşatan şarkıyı çalıyor ; Queen - We Are The Champions :D :D

Geri
Üst Alt