Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Aslan Türkoğlu ,
renktaş ben bişey anlamadım bu işten aynı müzik ve haberler dönüp duruyor arada sen telefon numarası söylüyorsun nasıl bir yayın bu ,
Hakkı yenmezse şampiyon olacak şarkı çalıyor, gerçekten güzel tercih, saygılar Aslan.
Valla niye çalıyor bilmiyorum ama şarkı mükemmelSen onu niye çaliyor saniyorsun abicim![]()
İlk verdiğin linki açtım , program giriş müziği gibi 2 tane şarkı var birisi arabesk fantazi gibi , diğeri yabancı crazy gibi birşey galiba , sonra sen telefon numarası söylüyorsun sonrada haberler giriyor ama haberlerde aynı böyle dönüp durduNasıl aynı müzik abi?
Puanları değiştirebiliyor muyuzley:
Yayın gitti.
İlk verdiğin linki açtım , program giriş müziği gibi 2 tane şarkı var birisi arabesk fantazi gibi , diğeri yabancı crazy gibi birşey galiba , sonra sen telefon numarası söylüyorsun sonrada haberler giriyor ama haberlerde aynı böyle dönüp durdu
Bildiğin sevindimsağol @Aslan Türkoğlu
Radyonun numarası yabancı mı ? Bir gün arayayım, bir de Türkiye Türkçesi ile konuşabiliyoruz değil mi?
Şampiyon şarkı çalıyor şu an :gsbayrak: