1. GSC Hall Of Fame Champions Song Contest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antik bir şey bul üzerine :D Birazdan herkes sana dalacak :D

Abi çoktan değiştirirdim bana kalsa da lanet olsun geldiği gün bize avatarımı değiştirdim ve dedim ki; "Bizi yarışta tutacağına hatta şampiyon yapacağına inanıyorum , bizi yarışta tuttuğu sürece bu avatarımı sezon sonuna kadar değiştirmem"

Aklıma tüküreyim ne zorun var bu kadar büyük sözler veriyorsun, daha basit şeyler yap git adak falan adasam bunu çekmezdim :D

Abi çoktan değiştirirdim bana kalsa da lanet olsun geldiği gün bize avatarımı değiştirdim ve dedim ki; "Bizi yarışta tutacağına hatta şampiyon yapacağına inanıyorum , bizi yarışta tuttuğu sürece bu avatarımı sezon sonuna kadar değiştirmem"

Aklıma tüküreyim ne zorun var bu kadar büyük sözler veriyorsun, daha basit şeyler yap git adak falan adasam bunu çekmezdim :D

Kafanda ekmek kırarız bir şey olmaz, sen değiştir avatarını :D

Benden günah gitti değiştiriyorum :D Belki bende bir uğursuzluk vardır değiştirince düzelir :D

Bu arada Güray Ataman ola ki takım 8'de 8 yapıp şampiyon olursa eğer şu ana kadar çektiklerimiz için sana çökeriz bilesin :D :D

Benden günah gitti değiştiriyorum :D Belki bende bir uğursuzluk vardır değiştirince düzelir :D

Bunu da değiştir Güray,farklı algılara sebebiyet verip mesaj kutunu sıkıntıya sokabilir forumda :D Al pacino bal pacino yanakları gül pacino her zaman iş yapar kanaatimce.

Bunu da değiştir Güray,farklı algılara sebebiyet verip mesaj kutunu sıkıntıya sokabilir forumda :D Al pacino bal pacino yanakları gül pacino her zaman iş yapar kanaatimce.

Gannicus'un nesi var ya doctore yapacaktım aslında ama istediğim resmini bulamadım :D kamçılı mesaj verecektim de olmadı :D

Arena of Capua dışında da bazı farklı cinslere karşı da çok farklı hareketler yapıyordu onlarda dahil mi? :D :D

Yok ya o kadar değil sadece Arena için lütfen farklı yerlere çekmeyelim :D

Güray'ın kurtuluşu yok yav :D Bugün bittiği gün :D

BsDcjKCCYAERP4U.jpg:large

An itibariyle beni bu hale soktunuz abi tebrikler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt