1. GSC Hall Of Fame Champions Song Contest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuncay Tum

Puanlar
Puanlar
Puanlar

Süre doldu seni bekliyoruz 23 kişi :oley:

Ön planda olan bir rol değildi belki LOTR filmlerindeki lakin ben oyunculuğuna hayran kalmıştım. Ian Mcellen, Viggo Mortensen gibi baş rolleri saymazsak bir o bir de Saruman'ı oynayan elemanın oyunculukları ön plana çıkar benim için... İkisi de çok iyi aktör.

Roller konusu açılmışken Fringe'e ısınamamamın yegane sebeplerinden biri Joshua Jackson'dır.Filmlerden de zaten hiç samimi bulmazdım. Diziye başlarken görünce "hah burda da çıktı" demiştim :D

Beyler Tuncay genelde geç geliyor biliyorsunuz :D Ya ihraç edeceğiz ya dağılacağız :D

@Mehmet Arslaner Bu arada herkes Avatar muhabeti yaptı ya ben de onore ediyim diye düşündüm bu heykelin orijinali Napoli de imiş 3 hafta sonra oraya gidiyorum avarlarının orijinalini göreceğim orada ama muhtemelen bu mazbut italyanlar foto çektirmeyecek eğer çekebilirsem kaçak köçek, sana göndereceğim ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eyvallah Teoman, çok teşekkür ederim :hat:
Ozan Tokgöz Ayberk Çetin Erman Türker Biraz feyiz alın, sizi gidi tarih düşmanları :)

Ne berbat bir gündür ya bulaşık makinesi yandı sanırım gittim mutfağa bir koku var makine neredeyse sona gelmiş kapaktan buhar çıkıyor fişi çektim, fişte hafif sararmıştı, makineyi açtım bir şey yok. Ama bayağı kokusunu soludum bir sıkıntı çıkar mı bilen dostlar haber etsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt