- 22 Kasım 2008
- 14.941
- 481
- 1.708
Barış değiştirdiği şarkı ile şampiyon olacak lan 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet' in cebir su dokusunda 3. idim en son.Hangi 3. lük o bana da gösterin![]()
![]()
Alpayin eurovisiona sike bulastirdigi yarismalardan biridir puan vermemisti diye hatirliyorumEfsane şarkı hemşehridaş, güzel seçim. :k19: Sen katıldığında rekor puanla şampiyon olması gerekirdi bence, resmen ayıp edilmişley:
Alpayin eurovisiona sike bulastirdigi yarismalardan biridir puan vermemisti diye hatirliyorum
Tarihten anlamasak(kendi deyimiyle bize söylemiştir) da kendisini seviyoruz. Bu mesajımla mahçup olup utanacağını umuyorum.
Kendi şarkısına rakip gördüyse normaldirAlpayin eurovisiona sike bulastirdigi yarismalardan biridir puan vermemisti diye hatirliyorum
Benim mi utanmam gerekiyor yoksa bizim antiğin mi? Orasını anlamadım kardeşimTarihten anlamasak(kendi deyimiyle bize söylemiştir) da kendisini seviyoruz. Bu mesajımla mahçup olup utanacağını umuyorum.
Alpayin eurovisiona sike bulastirdigi yarismalardan biridir puan vermemisti diye hatirliyorum
Tarihi eser kaçakçısının pek tabii kiBenim mi utanmam gerekiyor yoksa bizim antiğin mi? Orasını anlamadım kardeşim![]()
3-5 puan da olsa bir şey atma sen, bir de loserdash deBir de lobidash olacaksın ;(
Yazıklar olsun, yine dipteyim.