Kaan Bilge
Tecrübeli Üye
- 4 Şubat 2014
- 5.168
- 1.646
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var mi yer ?
Teknik ekipmanlar MYC veremiyor ağabey teşbihte hata olmasın. Elini korkak alıştırma sen.ley:
Geçenlerde derleme yapılmıştı oradan gözüme kestirmiştim 2-3 şarkıyı belki herkes öyle yapmıştır.
Hiç işteBırakın Erman' la uğraşmayı da katılımcı bulun 2 tane![]()
O bana özel bir durum kardeşim insanları yanlış bilgilendirmeyelimTeknik ekipmanlar MYC veremiyor ağabey teşbihte hata olmasın. Elini korkak alıştırma sen.ley:
Şöyle diyeyim o zaman : Bu "Hall Of Fame" bana "h-f-e" harflerini atınca daha anlamlı geldi![]()
Umarım bu yarışmanın şampiyonu birinci olan şarkılardan çıkmaz2 ve 3'ler kazanır inşallah
Meşruiyet sorgulatmış oluruz
![]()
Alpay Asma Vebali senin boynunaŞöyle diyeyim o zaman : Bu "Hall Of Fame" bana "h-f-e" harflerini atınca daha anlamlı geldi![]()
@Mehmet Arslaner kendini de yaz, nasıl olsa unofficalkapansın liste
Umarım bu yarışmanın şampiyonu birinci olan şarkılardan çıkmaz2 ve 3'ler kazanır inşallah
Meşruiyet sorgulatmış oluruz
![]()
Abi öyle bir şey istenmesi halinde 23 kişiyle yaparız, nasıl olsa unofficialprogram kullanmayacağım için rakam önemli değil.
Arada var evet ve onlar da bizim kürsü zaferlerimiz dermişimBaldırımız yok ki sözümüz dinlensin.
Bu kadar oldu ancak bu zorlu şartlarda ama var arada güzel şarkılar.![]()