1. GSC Hall Of Fame Champions Song Contest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de "Unoffical Dereceye Girememiş Hayal Kırıklığı Yaratmış Şarkılar Yarışması" yapmak lazım. Onu yapmak da benim sözüm olsun ahaliye :D

Cümleten iyi geceler :hat:

Puanlama yaparken zorlandığımı söyleyemem. Liste, derece yapmış şarkılardan daha çok normal bir ESC listesi gibi olmuş.

Oysa en az 10 şarkı birincilik kürsüsüne oynamalıydı. Beğendiğim 3 şarkı var listede, gerisi sıradan şarkılar benim için. Ayrıca klasikleşmiş, evrensel beğeni sunan şarkı da pek az.

Bir de "Unoffical Dereceye Girememiş Hayal Kırıklığı Yaratmış Şarkılar Yarışması" yapmak lazım. Onu yapmak da benim sözüm olsun ahaliye :D

Cümleten iyi geceler :hat:

İyi geceler abi.

Puan içinse 12 yi bana yapıştırmıssın gibi bir his uyandı istemsizce bende.:oley:

Şahsımı yarışmada görmek isteyen herkese teşekkür ederim. Dün oldukça yorgundum. Haliyle biraz erken uyudum. Böyle bir yarışmanın olacağı aklıma bile gelmiyordu. Gerçi er ya da geç olur diye düşünüyordum ama Emrah'ın böyle bir yarışmayı kimseye yedireceğini zannetmiyordum. :) En azından yönetim dışı bir ismini bunu yapması beni hem şaşırttı, hem sevindirdi. Neyse, herkese başarılar. Özellikle de ejderlere. İyi olan kazansın.

Son düzenleme:
En çok sevindiğim şampiyonluklarımdan birini şu şarkıyla kazanmıştım. Playlist de olmalıydı bence.

https://www.youtube.com/watch?v=uiNQehY2VZk

Seçilebilecek şarkılarda toplam 8 şarkımdan sadece 1'i yarışmadaymış. Favorim de o olacak.

Son düzenleme:
Hiç şarkım yok lan böyle play-list mi olur? :oley:

Bilsem kendim girerdim. :D

Oylarımı da attım. Daha önce arz ettiğim oylamaya yakın bir şeyler çıkarmaya çalıştım.

2. GSC Hall of SHAME Song Contest

53 yarismada sonuncu olmus sarkilari sececeksiniz

Varmisiniz buna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt