- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Ali Ozer B. Arda Aycan Murat Kayanda Can BÜYÜK Ayberk Çetin Alpay Asma Can Uz Ozan Tokgöz ve Cenk Yelkenci puanlarını gönderdi, toplamaya başladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puan yollama süremiz baya varmış.
Beyler Salı günü dedik ama erken yollarsanız, açıklarız.
Bu arada liste dışı bir şarkıya puan gönderme başarısı sergileyen @Bariş Savaş ' ı avuçlarımız patlayıncaya kadar alkışlıyorum.
Bu arada liste dışı bir şarkıya puan gönderme başarısı sergileyen @Bariş Savaş ' ı avuçlarım patlayıncaya kadar alkışlıyorum.
Bu arada liste dışı bir şarkıya puan gönderme başarısı sergileyen @Bariş Savaş ' ı avuçlarım patlayıncaya kadar alkışlıyorum.
Bu arada liste dışı bir şarkıya puan gönderme başarısı sergileyen Bariş Savaş ' ı avuçlarımız patlayıncaya kadar alkışlıyorum.
Hangi şarkıya göndermiş puanı?![]()
Beyler valla ben puan geldikçe topluyorum, bu gece bile açıklayabilirim yani. Benim açımdan problem yok, mümkün olduğunca çabuk yollarsanız puanları sevinirim, zaten hepsi bilinen şarkılar.
Katılıyorum, hepsi daha evvel yarışmış, bildiğimiz şarkılar. Benim için puanlama çok kolay oldu.
Yalnız, "Bunların burada ne işi var lan" dediğim tam 7 şarkı vardı
![]()