1. GSCimbom HalkVision Şarkı Yarışması | Şampiyon İsmail Çakır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir önerim var. Madem Halkvision bu; organizatör olarak @Aslan Türkoğlu da katılsın kendi şarkısıyla.

Yarışmak istiyordu zira :)

Kayıtları tamamladık. 16 kişi yarışacak. Benim açımdan da iyi oldu. Fazla zorlanmam. Hepinize başarılar. Galiba 2 kişi kaldı şarkısını göndermeyen. Birazdan hazır olur playlist. :)

Buarada Arda abi o şarkıyı bu yarışmada harcayamam. Kazanırsam kendi düzenlediği yarışmada şike yaptı derler. :)

Time for a risk. Küme düsme ihtimali büyük, ilk 10'a girersem büyük basari olur.

Evet beyler. :) Herkes şarkısını gönderdiğine göre playlisti hazırlamaya başlayayım. Hazır mısınız? :)

Bir an için Alpay abi yarışmada yok sandım. Kalp atışlarım hızlandı sonra hemen ilk sayfaya gittim. İlk sıradan kayıt olduğunu gördüm. :asd2:

Hayal gücüme hayran kaldım resmen. Yarışma olacak da Alpay abi kaçıracak... :glee:

Bir an için Alpay abi yarışmada yok sandım. Kalp atışlarım hızlandı sonra hemen ilk sayfaya gittim. İlk sıradan kayıt olduğunu gördüm. :asd2:

Hayal gücüme hayran kaldım resmen. Yarışma olacak da Alpay abi kaçıracak... :glee:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=A_gPDK73fBU[/media]

Umarım artık. :)

Birinci yapıp geçici emekli yapın beni huzurla. :D

Playlist vatana millete hayırlı olsun beyler. :) 1. sayfaya eklenmiştir.

Vasfi tarzından ödün vermemiş yine :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt