1. GSCimbom Satranç Yarışması | Kayıtlar Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilgi muazzam yanlız:D ben çok iyi oynarım ama herkesle oynamam bu oyunu

Katılmak isterdim ama online olma süresi can sıkıcı. Tsi Pazar, Pazartesi hariç ancak 20.30'den sonra online olabilirim.

2000 avro değerinde ismi lazım olmayan telefon ile artistlik yapmadan tapatalk'ta imzayı kaldırmanın mümkün olduğunu hatırlatarak gönderdim

Katılmak isterdim ama online olma süresi can sıkıcı. Tsi Pazar, Pazartesi hariç ancak 20.30'den sonra online olabilirim.

2000 avro değerinde ismi lazım olmayan telefon ile artistlik yapmadan tapatalk'ta imzayı kaldırmanın mümkün olduğunu hatırlatarak gönderdim

Akşam maç yapmanız sorun değil.Rakibinle eşleştikten sonra maça gelirsen yazalım

Arkadaşlar online olma konusu şu anlamda,yarışmaya katılacağınızı belirttikten sonra maç saatinde online olmanızla alakalı.Sonuçta maça gelmezseniz elenirsiniz o yüzden online olmanızı belirttim.

hangi sitede oynanacak bir de saat kac gibi oynanir, kacta oynanir gibi sorularida aydinlatirsaniz iyi olur

hangi sitede oynanacak bir de saat kac gibi oynanir, kacta oynanir gibi sorularida aydinlatirsaniz iyi olur

Playchess üzerinden oynanacak yarışma.Yarışmacılar online saatlerini belirttikten sonra birbirine uygun olanlar arasında eşleştirme yapılacak ve yarışmacıların ortak bir saatinde yapılacak.

O zaman benide yazın. Satrancı hangi program ile oynayacağız ?

Katılım olmazsa iptal etmek zorunda kalırız :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt