- 24 Mayıs 2009
- 18.536
- 19.971
- 2.273
Geçtiğimiz günlerde duyurduğum gibi ufak bir deneme amaçlı şiir yarışması düzenlemek istiyorum.
Kaç kişi katılır bilmiyorum ama 10-12 kişi (daha fazla da olabilir pekala) olursak çok güzel olur.
Yarışmadan bahsetmem gerekirse Youtube'da kısa bir arama faslından sonra çok fazla şiire ulaşma imkanınız var. Ünlü şairlerin şiirlerini seslendiren amatör isimler ya da kendi şiirlerini seslendiren ünlü şairler gibi. Buraya 2 adet örnek bırakıyorum.
Bu örnekleri bilerek seçtim zira ikisi de oldukça uzun. Katılacak arkadaşlar şiir sürelerine dikkat ederse çok iyi olur. Şiir ülkemizde zaten çok okunan bir tür değilken kald ki dinlenen bir tür olsun.
Bunun dışında "ben sevdiğim şiiri kendim okumak istiyorum" diyecek yarışmacıları da görmekten sevinç duyarız.
Umarım katılımın yüksek olduğu ve trollüğün olmadığı bir yarışma olur
Katılımlarınızı bekliyorum.
Not: Katılımcı sayısına göre puanlama belirlenecektir.
Playlist
Şiirvision Yarışması
Puanlama Yöntemi
10 Puan
8 Puan
6 Puan
4 Puan
3 Puan
2 Puan
1 Puan
Kaç kişi katılır bilmiyorum ama 10-12 kişi (daha fazla da olabilir pekala) olursak çok güzel olur.
Yarışmadan bahsetmem gerekirse Youtube'da kısa bir arama faslından sonra çok fazla şiire ulaşma imkanınız var. Ünlü şairlerin şiirlerini seslendiren amatör isimler ya da kendi şiirlerini seslendiren ünlü şairler gibi. Buraya 2 adet örnek bırakıyorum.
Bu örnekleri bilerek seçtim zira ikisi de oldukça uzun. Katılacak arkadaşlar şiir sürelerine dikkat ederse çok iyi olur. Şiir ülkemizde zaten çok okunan bir tür değilken kald ki dinlenen bir tür olsun.
Bunun dışında "ben sevdiğim şiiri kendim okumak istiyorum" diyecek yarışmacıları da görmekten sevinç duyarız.
Umarım katılımın yüksek olduğu ve trollüğün olmadığı bir yarışma olur

Katılımlarınızı bekliyorum.
Not: Katılımcı sayısına göre puanlama belirlenecektir.
Playlist
Şiirvision Yarışması
Puanlama Yöntemi
10 Puan
8 Puan
6 Puan
4 Puan
3 Puan
2 Puan
1 Puan
Son düzenleme: