Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
EcişŞiir sever misin üstad şöyle romantiklerinden?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EcişŞiir sever misin üstad şöyle romantiklerinden?
Romantik değil de dava şiirleri diyelim
Elçibey, Danunzio, Akif, Atsız, Asya, Serdengeçti, Özel, Karakoç ve daha nicesi...Üstad komünistlerden çıkmış sanki buyuk sairler. Nazım neruda lorca ve daha cok örnek.
Katilmak istiyorum dostum, yarisma icin simdiden cok teşekkürler@Batuhan Aydemir dostum bekliyorum bak
İstediğin zaman atabilirsin dostum.Katilmak istiyorum dostum, yarisma icin simdiden cok teşekkürlergonderim ne zaman dostum, belli mi?
şununla katılsam ne yapabilirsiniz?
yarışmacılara başarılar.
Yaz hadi, nabalım@Berke Deniz yazıyorum seni de
Kralı uçurmuşlar galiba reis? Ne yaptı acaba 1 ay yedi üzüldümkral olsa @Can Karabacak ustadın hapse girmesine sebep olan şiirle katılırdı herhalde
beni de yaz ayıpsın.@Berke Deniz yazıyorum seni de
Abi istediğin zaman yollayabilirsinŞiirimi buldum hayatımda ezelde ramiz dayıdan sonra ilk defa özellikle şiir dinledim, @Cihan Ağzıkara katılımlar ne durumda ne zaman yollayacağız
Can Yucel duymasınHerhangi bi kısıtlama yok ama şiirde küfür hoş değil
Sadece Can Yücel değil birçok şair şiirlerde küfür ve argoya yer vermiştir. Bunların arasında çok sevdiğim şairler de mevcut. Ben pek hoşlanmıyorum hepsi buCan Yucel duymasın