SON DAKİKA 1. GSCimbom Şiirvision Yarışması | Puanlama Sona Ermiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siirleri yaristirmak pek guzel bir sey degil bence. O an icinden geceni yazmistir sair cunku. Para icin yapilmis bir sey degil. Kaset, plak falan satmak icin yazilmis sarki sozleri degildir. Dolayisiyla her siirin kendin bir degeri vardir diye dusunuyorum.
işte bu yuzden tam bizlik rtas
bomboş bir iş oldugu icin ;D

Siirleri yaristirmak pek guzel bir sey degil bence. O an icinden geceni yazmistir sair cunku. Para icin yapilmis bir sey degil. Kaset, plak falan satmak icin yazilmis sarki sozleri degildir. Dolayisiyla her siirin kendin bir degeri vardir diye dusunuyorum.
Şiir albümü yapıp satan şairlerimiz de mevcut ama. Elbette her şiirin bir değeri var ona katılıyorum

Şu ana kadar 9 yarışmacımız var. Bugün 18.00'a kadar katılım açık olacak.

Ayrıca şiirlerinizi gönderebilirsiniz herhangi bekleme süresi yok.

Olmazsa sana kizmam rtas
Keramettine kızarım
Sen gerekli girişimlerde bulun

Bu arada abdde durumlar nasil

ub.mesaji

Siz benden daha iyi biliyonuz burada olup biteni. Ben ilgilenmiyorum. Her gittigi yeri duzeltecem diyen ulkeye mustehaktir. Biraz da kendisine baksin. Yillardir soyluyor millet burada. Ne isimiz var elin ortadogusunda, vietnaminda, koresinde. Kendi derdimiz bize yeter diye. Al. Bok gibi bir yil geciriyoruz zaten. Duzelt simdi duzeltebilirsen. Pis isler dönûyor butun dunyada. Bu olay burayla sınırlı kalmayacak gorursun. Avrupa'da ayni olaylar cikmazsa ben de bir sey bilmiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt