Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.837
- 21.087
- 2.643
Benim dimi zorlu olan?Rakiplerin çok zorlu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim dimi zorlu olan?Rakiplerin çok zorlu![]()
Senin şiiri ben neredeyse 2 günde bir dinlerimBenim dimi zorlu olan?
Sen juri misin?Senin şiiri ben neredeyse 2 günde bir dinlerimNe kadar zorlu olduğunu herhalde anlatabildim
![]()
Katılacağını belirtip şiirlerini atmayan 3-4 kişi var. Tabi bazıları birkaç saat önce belirtti katılacaklarını. O yüzden aceleye getirmek istemedim abiDünden beri şiir dinliyorum playlist gelsin de artık belki farklı tarzlar görürüz
Ne zaman bu soylenmeye baslasaYeter be Eurovision falan yetti artık
Futbol forumu burası
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galatasaray forumu burası. Galatasaray kültüründe bu ülkeye bir çok edebiyatçı kazandırılmıştır. Futbol konuşmayı bu kadar istiyorsanız sizi o konu başlıklarına alalım.Yeter be Eurovision falan yetti artık
Futbol forumu burası
Yeni mesaja tikladigimda bu başlıkları görmek istemiyorumGalatasaray forumu burası. Galatasaray kültüründe bu ülkeye bir çok edebiyatçı kazandırılmıştır. Futbol konuşmayı bu kadar istiyorsanız sizi o konu başlıklarına alalım.
Konu başlıklarını görmenizi engelleyemem ama konuya yazmanızı engelleyebilirim. İyi forumlar.Yeni mesaja tikladigimda bu başlıkları görmek istemiyorum
Ne zaman bu soylenmeye baslasa
Bir sey olur
Buyuk bir sey
Ve bir daha hicbir sey eskisi gibi olmaz
Bir sey yaklasiyor
Buyuk bir sey
Suphesiz ki dudaklarin bu kelimeleri bir sahesere donusturecektirSeslendirebilirmiyim ¿
JJ | MP
5 kişi mi yarışacagizKatılım sona ermiştir.
@Uğur Bulut @Berke Deniz @Yasin Yıldırım @Levent Akgün @Murat Yanut şiirlerinizi bu gece yarısına kadar atmanız gerekmekte.
Diğerleri yolladı dayı siz kaldınız5 kişi mi yarışacagiz
ub.mesaji
@Cihan Ağzıkara @Serkan Sabri@Berke Deniz yolladın mı olum şarkını
bu cocuk da her yarışmaya kalıtılıyor daha şarkı attıgnı gormedim