SON DAKİKA 1. GSCimbom Şiirvision Yarışması | Puanlama Sona Ermiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Recep Yıldırım sup modum romantik biri değilim diyip katılmak istemediğini belirtmişti. Ama şiiri hazırsa hâlâ gelebilir büyük memnuniyet duyarım

@Demir P. Baş
@Berke Deniz
@Levent Akgün
@Batuhan Aydemir
@Arif Doğan Karakaya
@Serkan Sabri
@Necmi Koyuncu
@Yasin Yıldırım
@Semih Aslan
@Uğur Bulut
@Onur Kosar
@İbrahim Gençtürk
@Uğur Özdil
@Murat Yanut

Playlist'imiz hazır.
Şiirvision Yarışması

Puanlamayı şu şekilde yapmanız gerekmekte

10 Puan
8 Puan
6 Puan
4 Puan
3 Puan
2 Puan
1 Puan

Puanlama için süreniz 24 saat. Yarın akşam 22.00'a kadar puanlarınızı bana göndermenizi rica ediyorum.

Listeyi çok beğendim. Çok güzel şiirler mevcut. Hepinize başarılar dilerim. Playlist ve puanlama ilk mesaja eklenecektir.

Cihan farkettim de, Serkan bol keseden ödül dağıtıyor yarışmalarında, sen birşey vermiyorsun. Nedir bu cimrilik üstadım?

Cihan farkettim de, Serkan bol keseden ödül dağıtıyor yarışmalarında, sen birşey vermiyorsun. Nedir bu cimrilik üstadım?
Eurovision'da ödül veriyoruz biz de. Şiirvision şu an deneme amaçlı yapıldığı için herhangi bi ödül düşünmedim abi. Eğer talep olur da devamı gelirse tabi ödüllerimiz olacak.

Eurovision'da ödül veriyoruz biz de. Şiirvision şu an deneme amaçlı yapıldığı için herhangi bi ödül düşünmedim abi. Eğer talep olur da devamı gelirse tabi ödüllerimiz olacak.

Takılıyorum, ilk 5e girdiğim pek görülmüş değil zaten :asd:

Takılıyorum, ilk 5e girdiğim pek görülmüş değil zaten :asd:
Açıkçası 14 kişi olacağını düşünmemiştim ben 10'u bile göremez diyordum ama herkese teşekkür ederim. Devam edersek Like ödüllerimiz olacak abi :D Kendine güven biraz ya şiirin güzeldi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt