- 3 Temmuz 2012
- 134.942
- 81.605
- 5.198
tüh kacırmısız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Cihan Ağzıkara belki modum güzellik yapartüh kacırmısız
tüh kacırmısız
Bu kadar katılmak istiyosan çekileyim ben sen katıl modumtüh kacırmısız
bırak şimdi makinayı falan kendini sanata ver gönder şiiri@Cihan Ağzıkara @Serkan Sabri
Ne zaman yaptım böyle bişey kuru iftira kınıyorum
Göndermedim daha dayı makine elemanları çalışıyom bakçam birazdan
Öyle deme, otomatik darbeli vibratör tasarlayacağımbırak şimdi makinayı falan kendini sanata ver gönder şiiri
O zaman tüh be deme krdsm sana fırsat sunduk o kdrTesekkurler arkadaslar ama formatı delmek ıstemem sagolun sıze basarılar
insanlık için faydalı bir icat olabilir.Öyle deme, otomatik darbeli vibratör tasarlayacağım
Amatör işi bu. Piyasaya sürdüğümde malı göreceksiniz
Rtaş sagol siirim yok sizi izlemeyı tercıh ederım@Recep Yıldırım sup modum romantik biri değilim diyip katılmak istemediğini belirtmişti. Ama şiiri hazırsa hâlâ gelebilir büyük memnuniyet duyarım
Amatör işi bu. Piyasaya sürdüğümde malı göreceksiniz
Eurovision'da ödül veriyoruz biz de. Şiirvision şu an deneme amaçlı yapıldığı için herhangi bi ödül düşünmedim abi. Eğer talep olur da devamı gelirse tabi ödüllerimiz olacak.Cihan farkettim de, Serkan bol keseden ödül dağıtıyor yarışmalarında, sen birşey vermiyorsun. Nedir bu cimrilik üstadım?
Eurovision'da ödül veriyoruz biz de. Şiirvision şu an deneme amaçlı yapıldığı için herhangi bi ödül düşünmedim abi. Eğer talep olur da devamı gelirse tabi ödüllerimiz olacak.
Açıkçası 14 kişi olacağını düşünmemiştim ben 10'u bile göremez diyordum ama herkese teşekkür ederim. Devam edersek Like ödüllerimiz olacak abiTakılıyorum, ilk 5e girdiğim pek görülmüş değil zaten![]()