- 24 Mayıs 2009
- 18.536
- 19.971
- 2.273
Ahmed Arif'ten sponsorluk mu almış bu dayımız![]()
Tam puana imzalı şiir kitabı gönderebilirim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam puana imzalı şiir kitabı gönderebilirim.
7.5 tl imiş açıkçası 1 tane alacağım
Bir iki saate gönderirim.
Check yapılırken eğer yan yana varsa verirler. Yoksa tabii yapabilecek bir şey bulunmuyor. Kabin ekibinin insiyatifine kalmış. Bu durumlarda yardımcı oluyorlar. Makbulü 10 TL fazla verip işi şansa bırakmamak diye düşünüyorum.Levent bey, küçük bir soruyla başınızı ağrıtabilir miyim?
Sunexpressten bilet aldım 2 kişilik, antalya gaziantep bileti 19una. Nişanlımın uçuş korkusu var, bende bi 4 senedir uçmuyorum. Koltuk için ekstra para ödemedim belirlemek için, ama yan yana uçmamızda fayda var, check inde yan yana olmama olasılığımız yüksek midir, cüzi bir miktar 10 tl gibi koltuk seçimi yapıcam. Eğer yan yana olursunuz zaten derseniz hiç uğraşmayacağım.
Check yapılırken eğer yan yana varsa verirler. Yoksa tabii yapabilecek bir şey bulunmuyor. Kabin ekibinin insiyatifine kalmış. Bu durumlarda yardımcı oluyorlar. Makbulü 10 TL fazla verip işi şansa bırakmamak diye düşünüyorum.
Sonuncusun afiyet olsunyemek yiyip geliyorum.
sonuçlar açıklanırsa sevinirim.
tşk
Sonuncusun afiyet olsun![]()
Puan göndermeyen 6 kişi var abi. Büyük ihtimal akşam 9-10'u bulur belki daha geçKacta aciklayacan ? Ona gore ihtiyac molasina gidecem
Yollucam daha yeni eve geçtimPuan göndermeyen 6 kişi var abi. Büyük ihtimal akşam 9-10'u bulur belki daha geç
Pff 2. olcan yine neden acele ediyonPuhhhh
ub.mesaji