SON DAKİKA 1. GSCimbom Şiirvision Yarışması | Puanlama Sona Ermiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DGpzbLOXkAA-xNR.jpg

Tam puana imzalı şiir kitabı gönderebilirim.
Ahmed Arif'ten sponsorluk mu almış bu dayımız :D

Bu şiirin gelmemesi beni çok üzdü

Bir iki saate gönderirim.

Levent bey, küçük bir soruyla başınızı ağrıtabilir miyim?

Sunexpressten bilet aldım 2 kişilik, antalya gaziantep bileti 19una. Nişanlımın uçuş korkusu var, bende bi 4 senedir uçmuyorum. Koltuk için ekstra para ödemedim belirlemek için, ama yan yana uçmamızda fayda var, check inde yan yana olmama olasılığımız yüksek midir, cüzi bir miktar 10 tl gibi koltuk seçimi yapıcam. Eğer yan yana olursunuz zaten derseniz hiç uğraşmayacağım.

Levent bey, küçük bir soruyla başınızı ağrıtabilir miyim?

Sunexpressten bilet aldım 2 kişilik, antalya gaziantep bileti 19una. Nişanlımın uçuş korkusu var, bende bi 4 senedir uçmuyorum. Koltuk için ekstra para ödemedim belirlemek için, ama yan yana uçmamızda fayda var, check inde yan yana olmama olasılığımız yüksek midir, cüzi bir miktar 10 tl gibi koltuk seçimi yapıcam. Eğer yan yana olursunuz zaten derseniz hiç uğraşmayacağım.
Check yapılırken eğer yan yana varsa verirler. Yoksa tabii yapabilecek bir şey bulunmuyor. Kabin ekibinin insiyatifine kalmış. Bu durumlarda yardımcı oluyorlar. Makbulü 10 TL fazla verip işi şansa bırakmamak diye düşünüyorum.

Check yapılırken eğer yan yana varsa verirler. Yoksa tabii yapabilecek bir şey bulunmuyor. Kabin ekibinin insiyatifine kalmış. Bu durumlarda yardımcı oluyorlar. Makbulü 10 TL fazla verip işi şansa bırakmamak diye düşünüyorum.

Çok teşekkürler, özelden yaz şiirine 10 puan veriyim :asd:

Şaka bi yana, 10 tl vereyim kişi başı en iyisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt