"1 hafta içinde başlıyorum"

Feramuz Kayalar

Marjinal biriyim
Sarı Üye

Galatasaray'ın milli futbolcusu Semih Kaya, yeni sezon öncesi özel program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.

Sabah idmanı sonrası GSTV'ye son durumu hakkında bilgi veren Semih, "Hiçbir sıkıntım yok. Milli takım sonrası ufak bir sakatlık yaşamıştım. Onu da yavaş yavaş atlatıyorum. 1 hafta içinde takımla çalışmalara başlayacağım" dedi.

Semih Kaya, taktik idmanları için de "Geçen yıldan ders çıkartacağız. Sezon başında taktik çalışmalar ve taktiğe dayalı organizasyonlar yapmak futbol yılı içinde bize çok fayda sağlayacak" diye konuştu.

başlamadan gitsen daha hayırlı olurdu.

seni sevmiyoruz semih, acık ve net.

1 ay önce falan bununla ilgili haber yapılmıştı yok hazırlık kampına izindede olsa fedakarlık yapıp katılmak falan istiyordu ne oldu :D

Sonra bunları medya koruyor deyince art niyetli oluyoruz.Güçsüzlükten ve çalışmadığından dolayı sürekli sakat zaten, amcası dayısı sayesinde ilk 11'e giriyor hafiften sert bir rakiple karşılaşınca zaten hemen yine sakatlanıyor, işin garibi o sakatlık dönüşlerindede tekrar direk 11 de başlıyor ve bu adam birde bu şekilde milli takıma falanda çağırıldı varın siz düşünün artık gerisini.

Her kamp dönemine sakat giriyor

Klasik Tembel ve disiplinsiz türk topcusu

Geri
Üst Alt