- 26 Kasım 2012
- 179.637
- 242.244
- 5.688
??
[media]https://www.youtube.com/watch?v=A6gaS9wrtM4[/media]
ofc
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
??
[media]https://www.youtube.com/watch?v=A6gaS9wrtM4[/media]
Yarışma tanıtımına, katılamayacak ama tarz olarak örnek teşkil edecek şarkılar konulursa daha açık olacağını düşünüyorum. @Hayri Cund
demirhanı geçelim doru karar veremez
@Hayri Cund bir dahaki yarismayi rock olarak yapmani eshefle kiniyorum.. Bari pop + rock olsun ve almanca repler her turlu yasak olsun... Ayrıca12 puan değil 7-8 puan versek daha güzel olacagini düşünüyorum. Son olarak ilk 5 e giren kardeşlerini diğer yarismaya otomatikmen dahil edersen hoş bir jest olur.. Önerilerimi iplemeni temenni ediyorum
yok ebesinin seyi
para verin ozaman
@Hayri Cund bir dahaki yarismayi rock olarak yapmani eshefle kiniyorum.. Bari pop + rock olsun ve almanca repler her turlu yasak olsun... Ayrıca12 puan değil 7-8 puan versek daha güzel olacagini düşünüyorum. Son olarak ilk 5 e giren kardeşlerini diğer yarismaya otomatikmen dahil edersen hoş bir jest olur.. Önerilerimi iplemeni temenni ediyorum
Duyanda her yarismada 10 alman ,,repler" (rap!) Var sanar
Nasıl da ciddiye aliyor bazileri hayri nin yarismasini hayret
* LG G2 Tapatalk *
Ben cok farkli stilde müzik dinlerim rock dan klasik..ve metal ordan pop müzik vs
Sadece bi tarz müzik dinleyenlere dar müzik ve genel kültürel bakışları ile kendilerine bırakiyorum.
Bidakı yarışmada sırf gıcıklığna alman rap ile katilmak geliyor icimden bu tırt yarışmadakı beyanatları görünce.
Kıskananlar nekadar cokmuş
Almanca yokmuş...sankı inglizse ile katılanlar ve yarışmacılarin cogu kişi iyi derece inglisze biliyor xD
Saygılar torch
Bidakı yarışmada sırf gıcıklığna alman rap ile katilmak geliyor icimden bu tırt yarışmadakı beyanatları görünce.
nereye katiliyon bebe
GSC eurovision
Canım isterse berki cakmasınada katılırım Cunt reis