1. Hayrivision Song Contest | Şampiyon Arda Kuyumcu!

Yarışma tanıtımına, katılamayacak ama tarz olarak örnek teşkil edecek şarkılar konulursa daha açık olacağını düşünüyorum. @Hayri Cund

demirhanı geçelim doru karar veremez

5 puan atmisiz ya $opar.

------------

Bu yaz tatilde duyacaginiz *summer tune* olmaya aday olan sarkima yani Bullite oy vermiyen arkadaslari Barcelona, Ibiza veya London, Ministry of Sound'a gitmelerini ivedilikle tavsiye-i niyaz ederim.

Thanks

incase if u guyz didnt lsten well[media]https://www.youtube.com/watch?v=HoMzLLWNV1g[/media]

............

Well done to mr.Cund

Hayrivizyon aydınlatma platformuna(HAP) öncelikle yarismayi mükemmel bir heyecanla sunan hayriye(kesme işareti var) ve 1. Olan ardaya tebriklerimi sunarim. 4. Olduğum bu güzel gecede yaptigim bir copy paste hatasi neticesinde wir waren adli almanci repe 8 puan vermiş bulunmaktayım ve büyük utanç duymaktayim. 4. Olarak sizler üzerinde az da olsa biraktigim güzel etkinin yok olmasından endişe ediyorum. Bilgilerinize arzi niyaz ederim. M.AKİF KARABULUT

@Hayri Cund bir dahaki yarismayi rock olarak yapmani eshefle kiniyorum.. Bari pop + rock olsun ve almanca repler her turlu yasak olsun... Ayrıca12 puan değil 7-8 puan versek daha güzel olacagini düşünüyorum. Son olarak ilk 5 e giren kardeşlerini diğer yarismaya otomatikmen dahil edersen hoş bir jest olur.. Önerilerimi iplemeni temenni ediyorum

Son olarak 2 ve 3. Ler hicbir zaman hatirlanmaz 1 ve 4. Ler unutulmaz. Mesela ben 1 sene sonra bile 1 ve 4 u hatirlarim ama 2 ve 3 u animsamam bile.. (Beyin bedava mod on)

@Hayri Cund bir dahaki yarismayi rock olarak yapmani eshefle kiniyorum.. Bari pop + rock olsun ve almanca repler her turlu yasak olsun... Ayrıca12 puan değil 7-8 puan versek daha güzel olacagini düşünüyorum. Son olarak ilk 5 e giren kardeşlerini diğer yarismaya otomatikmen dahil edersen hoş bir jest olur.. Önerilerimi iplemeni temenni ediyorum

Duyanda her yarismada 10 alman ,,repler" (rap!) Var sanar :D

Nasıl da ciddiye aliyor bazileri hayri nin yarismasini hayret

* LG G2 Tapatalk *

ya millete rape gıcık bide almancasını mı dinleyecek

kara listedeki ve berlin eşrafından olan üyelere diğer yarışmanın kapılarının kapanmış olduğunu höykürmek isterim saygılar

Yalnız osmanın şarkısını dinlemiş olabilirim önceden bir yerde.

topyekun RED

Ben cok farkli stilde müzik dinlerim rock dan klasik..ve metal ordan pop müzik vs

Sadece bi tarz müzik dinleyenlere dar müzik ve genel kültürel bakışları ile kendilerine bırakiyorum.

Bidakı yarışmada sırf gıcıklığna alman rap ile katilmak geliyor icimden bu tırt yarışmadakı beyanatları görünce.

Kıskananlar nekadar cokmuş :D

Almanca yokmuş...sankı inglizse ile katılanlar ve yarışmacılarin cogu kişi iyi derece inglisze biliyor xD

Saygılar torch

Duyanda her yarismada 10 alman ,,repler" (rap!) Var sanar :D

Nasıl da ciddiye aliyor bazileri hayri nin yarismasini hayret

* LG G2 Tapatalk *

Ben cok farkli stilde müzik dinlerim rock dan klasik..ve metal ordan pop müzik vs

Sadece bi tarz müzik dinleyenlere dar müzik ve genel kültürel bakışları ile kendilerine bırakiyorum.

Bidakı yarışmada sırf gıcıklığna alman rap ile katilmak geliyor icimden bu tırt yarışmadakı beyanatları görünce.

Kıskananlar nekadar cokmuş :D

Almanca yokmuş...sankı inglizse ile katılanlar ve yarışmacılarin cogu kişi iyi derece inglisze biliyor xD

Saygılar torch

:sleeping-26:

Bu ne gariplik ?

Bidakı yarışmada portekiz samba müzik ile katılsam... nolur?

Yarışma sonrası alman rap olmasın portekiz samba olmasın (liste yarışmadan yarışmaya uzar) diye aglarmisin ?

Yarışmaya Variyete ve çeşitlik geldine sevinecene giciklik yapiyor dar bakışı ile.

Sanki her yarışmada ayni tarz sarki ile katilcam.

Hayir anlamiyorum bu antipatik duygular nerden geliyor..kücük bi yarisma sadece

Okadar mi kıskaniyorsun almanca bilen kişileri ve/veya avrupadakileri

Başka neden bulamadım

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt