Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.397
- 1.440
- 1.503
playlist'i ilk mesaja "shut"lasana @Hayri Cund
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yarışmada derece hedefi hayalcilik olur.
Tek hedefim sizin şarkınızı bulup ona 10 puanı yapıştırmak.
Saygılar...
ara bul 80. kusur msjdaydi
dinliyom suan. bulamayan garipler icin dedim
hile teatilerinizi ozelden yapiniz
hile teatilerinizi ozelden yapiniz
-1.5m izlenme kuralı yok muydu ki nickelback - burn it to the ground 23.5m mesela?
Ben de öyle biliyordum. Ama sadece hayrınıza olur diye yazmış Hayri bu sefer.
Sen niye girmedin abi?
(lobi yapar idik)<![]()
2. bi hayri sunumunu kalbim kaldıramazdı.
son yarışma öldüm öldüm dirildim. adam oyları öyle bir sıralamışki son oylamada ortalık alev alevdi üstüne birde sürekli son puanlama açıklanmıyordu. gereksiz yere tribe girdim
işte o gün hayrivisiona tövbe ettim![]()
son yarışma öldüm öldüm dirildim. adam oyları öyle bir sıralamışki son oylamada ortalık alev alevdi üstüne birde sürekli son puanlama açıklanmıyordu. gereksiz yere tribe girdim
işte o gün hayrivisiona tövbe ettim
edit. gizli teklifi yenı gördüm. fazla göze battık hacım 2 yarışmada da büyük dereceler elde ettik. biraz kabuğumuza çekılelım sonrakı yarısmalarda birlikte kaldığımız yerden devam ins![]()
işte o gün hayrivisiona tövbe ettim
edit. gizli teklifi yenı gördüm. fazla göze battık hacım 2 yarışmada da büyük dereceler elde ettik. biraz kabuğumuza çekılelım sonrakı yarısmalarda birlikte kaldığımız yerden devam ins![]()