1. HayRockvision Song Contest Kurallar ve Teati Basligi

Dışarıdan bakınca gayet zevkli oldu puanlama. Tabi kendimi senin yerine koyunca ben bile gerildim , o ayrı. :D

Teklifle ilgili ayrıntıları yok edelim. Çabuk HayriC gelmeden!..

:D

Cidden beni de ölümü gösterip sıtmaya razı etti oylama esnasında.

sonraki yarışmalar için hazırlıklara başlayın. ilk yarışmada büyük vurgun planlıyorum kesin bilgi lobidaşlara yayın :)))

öyle işte. başarılar dilerim :)))))))))

nedemek recepcim :d bu arada sonraki yarışmlarda senıde lobimizde görmek isteriz. alpay seni bilgilendirecek.

bi giremedik o lobiye anasini satiyim. ben hile hurda yapmadan, strateji yapmadan en iyi sarkilara oyumu verip geciyom, buna ragmen hep ustlerdeyim. 4-5 puanla 2.ligi 10 kusur puanlada 1.ligi kacirmistim, en iyi derece 3.luk ama her zaman ilk 10 icerisindeyim 5-6. siralarda surunuyoz. emrahin yarismada 1. yapalim beni

bi giremedik o lobiye anasini satiyim. ben hile hurda yapmadan, strateji yapmadan en iyi sarkilara oyumu verip geciyom, buna ragmen hep ustlerdeyim. 4-5 puanla 2.ligi 10 kusur puanlada 1.ligi kacirmistim, en iyi derece 3.luk ama her zaman ilk 10 icerisindeyim 5-6. siralarda surunuyoz. emrahin yarismada 1. yapalim beni

Alpay senı bazı testlerden geçirecek. baskılara karşı direniş, işkence durumunda ağzından laf alamama, bağlılık, sadakat gibi rutin sıradan işlemler.

bunları atlatırsan meşaleyi yakabilirsin karşim. çünkü şampiyonluğun yakın.

Alpay senı bazı testlerden geçirecek. baskılara karşı direniş, işkence durumunda ağzından laf alamama, bağlılık, sadakat gibi rutin sıradan işlemler.

bunları atlatırsan meşaleyi yakabilirsin karşim. çünkü şampiyonluğun yakın.

Seni bir şampiyon yapalım da artık elbet bütün lobidashlarımız da olacaktır. :D

Seni bir şampiyon yapalım da artık elbet bütün lobidashlarımız da olacaktır. :D

hayirlisi-be-gulum-webo-2258.jpg

00.20'den sonra buradayım. Oylar en azından o vakte kadar gelmez/gelmemeli.

Geri
Üst Alt