1. HayRockvision Song Contest Kurallar ve Teati Basligi

Airbourne çok iyi grup zaten benim alternatif şarkı Airbourne- Live it up'tı.. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam 2 yarışmada da en çok oyu Ozan Yener 'e vermişim ..Artık bir kıyak bekliyorum kendisinden

BU geceden çıkardığım 2 sonuç var :

1. @Davut Deniz ve @Recep İçfındık ciddi anlamda müzik zevki olan adamlarmış :005:

2. Yaptığım küçük araştırmaya göre Ozan Yener kardeşimiz 10 ve 8 puanı 8. ve 9. sıralardaki arkadaşlara vermiş... Acaba stratejik bir oylama mı yapmış diyorum irdelenmeli sn. cund..:idea::idea::idea::idea:

BU geceden çıkardığım 2 sonuç var :

1. @Davut Deniz ve @Recep İçfındık ciddi anlamda müzik zevki olan adamlarmış :005:

2. Yaptığım küçük araştırmaya göre Ozan Yener kardeşimiz 10 ve 8 puanı 8. ve 9. sıralardaki arkadaşlara vermiş... Acaba stratejik bir oylama mı yapmış diyorum irdelenmeli sn. cund..:idea::idea::idea::idea:

Ben de Alice Cooper ile katılacaktım geç kaldım. O oyların biri Alice Cooper olduğu içindi. Diğeri hoşuma gitti ona tam puan verdim. Yine senden tam puan almışım ve bir daha ki yarışmada bunun geri dönüşü olacaktır tarafımdan.

Ben de Alice Cooper ile katılacaktım geç kaldım. O oyların biri Alice Cooper olduğu içindi. Diğeri hoşuma gitti ona tam puan verdim. Yine senden tam puan almışım ve bir daha ki yarışmada bunun geri dönüşü olacaktır tarafımdan.

Yok ya takılıyorum öyle :D Bende de aynı durum oldu..Airbournela katılacaktım sonra vazgeçtim ..

MIKROFONLARIMIZ @Sergen Zeren KARDESIMIZDE

1018453_298x298.jpg

:dispirited:

cund beni aradi gelecek sene bugun (11 Haziran 2015) tarihine ertelenmis

tum uyelere saygiyla duyrulur

HC

Geri
Üst Alt