1. Lig 18/19 Play-off Finali | Hatayspor (3) 1-1 (5) Gazişehir | MS | 30 Mayıs | beIN Max 1

En son hatırladığım da PTT 1. Lige düştükten sonra o dönem ki yönetim bir açıklama yapmıştı, bir sürü oyuncu aldık ama parasını ödemediğimiz eski teknik direktör (sanırım Hikmet Karaman) bizi FİFA'ya şikayet etti, transferlere lisans alamıyoruz bu kadar oyuncu da biz de mağduruz, lütfen siyasiler bize yardım etsin.

Bu nasıl rezilce bir şey idi. O kadar transfer yapabiliyorsan ama eski hocanın parasının üstüne yatmak için bir de siyasetten yardın istiyorsun. Hayır gidip adamla neden uzlaşmayı denemezsin. İyi artık hakkını arayan adamı git medya önünde siyasete şikayet et.

Ama dediğin gibi bu yönetim farklı bir yönetimse bize de hayırlı olsun demek düşer.

Hatayı tutan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum, siz cıksaysınız da sevinecektin inanın. Ama biz gerçekten çok emek ve para harcadık bu takıma 2 yıldır. Gaziantepspor'un başına gelenler bizi futboldan soğutmuştu ama Büyük başkan şehri de takımı da toparladı.

Superlige renk katacağız göreceksiniz.

Ayrıca artık çok rica edeceğim gaziantepspor fener e maçı saati muhabbetlerini Gazişehir için yapmayın. Gaziantepspor amatöre düşecek sonra sa tarih olacak.

Şu anki yönetim dürüst insanlardan oluşuyor.

Şehrimiz Türkiyenin nüfusuyla sanayisiyle en büyük ve potansiyelli şehirlerinin başında geliyor. Ama coğrafi konumunu nedeniyle çok göç almıştık doğu illerinden, üstüne sureyeliler de doluştu. Superligte olmamız başta genç nüfusumuz olmak üzere tüm gerçek Gazianteplileri çok mutlu edecek ve yeniden birleşme ve kaynaşma sağlayacak. Bölgenin en kritik ve en önemli şehiriyiz buna tüm ülkenin ihtiyacı vardı bence.

Memleketime hayırlı uğurlu olsun.

Bir dip not: Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarının yanında çok sönük kaldı superlige çıkışımızın kutlamaları. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. (Başka şehirler de konya erzurum 22. Şampiyonluk kutlamalarımız da taraftarımıza o şehrin taraftarları saldırmıştı. Bu yüzden bunu belirtmek istedim.)

Hayırlısı

Kalbim temizmiş. O patates tarlası ile Hatay'ın Süper lige yükselmesini hiç istemiyordum. Stadı bitirsinler kapımız açıktır. Ayrıca Kebapçı muhabbetini de unutmadık. Gelsin Kepabçı kurtarsın bunları ;)

Laflara bak abi çok ağır değil mi! Hatay'ın kurtulması gereken bir durum söz konusu değil. Onu bu seviyeye getiren doğru yapılanma, kadro ve taraftar desteğidir. Ayrıca birkaç taraftarın yaptığı saygısızlığı tüm camiaya mal etmek ne kadar doğru bir davranış? Vicdanınıza soruyorum!

Peki can alıcı sorulara gelelim, Hatay bu kadroyu tutup, belki bir iki takviye de yapabilecek mi? Seneye de buralara oynayabilecek mi?

Laflara bak abi çok ağır değil mi! Hatay'ın kurtulması gereken bir durum söz konusu değil. Onu bu seviyeye getiren doğru yapılanma, kadro ve taraftar desteğidir. Ayrıca birkaç taraftarın yaptığı saygısızlığı tüm camiaya mal etmek ne kadar doğru bir davranış? Vicdanınıza soruyorum!
Bir kaç taraftar mı ? Koca tribün baya da bir tezahürat yaptı.

Her takımın taraftar grubunda yeri geldiğinde rakibe bu tarz şeyler yapacak gruplar çıkar. Bu mantıkla bakarsak senin de dediğin gibi herkesin bir birine düşman olduğu bir ortam olur.

Önemli olan yönetim kademesinden bir saygısızlık olup olmaması ortada böyle bir durum olmadığı için benim açımdan da hiç bir sıkıntı olmaz.

Her takımın taraftar grubunda yeri geldiğinde rakibe bu tarz şeyler yapacak gruplar çıkar. Bu mantıkla bakarsak senin de dediğin gibi herkesin bir birine düşman olduğu bir ortam olur.

Önemli olan yönetim kademesinden bir saygısızlık olup olmaması ortada böyle bir durum olmadığı için benim açımdan da hiç bir sıkıntı olmaz.

@Levent Akgün

Murat kardeşim, Hatay spora her hangi bir düşmanlığım yoktur. Sadece patates tarlası statları sebebi ile Gazişehirin gelmesini istemiştim. Hatay önce stadı bir halletsin. Sonra gelsinler.

Murat kardeşim, Hatay spora her hangi bir düşmanlığım yoktur. Sadece patates tarlası statları sebebi ile Gazişehirin gelmesini istemiştim. Hatay önce stadı bir halletsin. Sonra gelsinler.

Sevgili dostunuz, tüm GSC'nin çok sevdiği Beşiktaş statları olana kadar maçlarını nerede yaptı sayın Akgün! Adamlar Ankara'da bile oynadı. Hatay da yakın illerdeki bir statta oynayabilirdi. Siz destek vermemek için bahane aramayı bırakın ve kininizi yüksek sesle söyleyiniz.

Sevgili dostunuz, tüm GSC'nin çok sevdiği Beşiktaş statları olana kadar maçlarını nerede yaptı sayın Akgün! Adamlar Ankara'da bile oynadı. Hatay da yakın illerdeki bir statta oynayabilirdi. Siz destek vermemek için bahane aramayı bırakın ve kininizi yüksek sesle söyleyiniz.
HATAY GELMESİN. Al yüksek sesle söyledim. ;)

Sevdiğimiz Beşiktaş mı? Neden küfür ediyorsun?

Geri
Üst Alt