1. Lig 19/20 Play-Off Finali | A.Demirspor (5) 1-1 (6) F.Karagümrük | MS | beIN Max 1

PL de çok farklı değil

Londra takımları

Arsenal
Chelsea
Tottenham
West Ham United
Crystal Palace

Geçen yıl Fulham da vardı düşmüştü. Bu yıl ise Brentford Championship finali oynayacak onlarda Londra takımı.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu saydığın takımların hepsinin belli bir taraftar kitlesi var ve her maç tribünü full cekiyor, 3 büyükler hariç stadini dolduran takim yok İstanbulda.

Bu saydığın takımların hepsinin belli bir taraftar kitlesi var ve her maç tribünü full cekiyor, 3 büyükler hariç stadini dolduran takim yok İstanbulda.
Ben PL de ki bu durumu zaten kötü bir şeymiş gibi söylemek istemedim sadece Londra takımlarına örnek verdim. Ayrıca Karagümrük'ün semt takımlarına göre hatrı sayılır bir taraftar kitlesi var bu yüzden büyük ihtimal maçlarını Vefa stadı yerine Olimpiyat stadında oynayacaklar.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

abdülkerim durmaz için iyi oldu herif yıkılmıştı çökmüştü fenerle

Karagumruk stadium got kadardir yalniz. Kasimpasa'ninkinden bile kucuktu buyutmedilerse. Buyutecek alan da yok ki. Nerede oynayacak bunlar? Surdibi yesilliklerinde mi?

Ooo Galatasarayimiza yeni bir Istanbul maçı cıkmış. Ordan ozaman yazalim 2 x 3 puan. Adanaya falan gitseydik puan verip dönerdik

Erkanın serbest vuruşu kader anı diyorlar . Doksandan çelmiş kaleci

Fatih Karagümrük ve Süleyman Hurma'yi tebrik edeceklerine hala yok Kurtulus, hala Mehmet Uslu diyenler görüyorum.

Yillardir milyonlarca lira harcayip Süper Lig'e cikamayan Adana Demir bir tarafa, 2 senede 2 kez yükselme basarisi gösteren Karagümrük bir tarafa.

Sifirdan kadro yapmis adamlar TFF 1.Lig'e ciktiginda. Stoper Fatih disinda gecen yildan sadece 2-3 oyuncu var, onlar da cok süre almayan isimler.

10 oyuncu disinda hepsinin yine sözlesmesi bitmis. Bakalim Süleyman Hurma kimleri alacak. Ilginc bir menajer.

Geri
Üst Alt