1. Lig 22/23 Play-Off Final | Pendikspor 2-1 Bodrumspor | MS | 8 Haziran | TRT Spor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1685963894867.png

1685963898617.png
1685963903274.png
1685963913630.png

1685964076391.webp

Spor Toto 1. Lig 2022/23 Sezonu Play-Off Finali
Pendikspor - Bodrumspor
Spor Toto Akhisar Stadyumu
8 Haziran 2023 Perşembe
20:00

Murat başkanın mı bu Pendik de kesin olarak ? Ona göre yanlış takımı desteklemeyelim sonra.

ege temsilcisi olsun istiyorum bilemiyorum

Kardesimiz Eyupspor gelemedi malesef. Fb'nin Pendik ile kotu hatiralari var, Bodrumspor'u hic tanimiyorum.

fener'in eski kocasına başarılar dileriz

Semtimizin takımını Süper Lig'de görmek isteriz.

pendik murat ağbeyin ise -> şampiyon pendik
bodrum koç uşaklarınca ele geçirilmiş deniordu. her ne kdr bölgesel amatörden gelmiş olsalar ve mütevaz bir kadroları olsa da koç uşağı istemeyiz rakip olarak. koçtan arındıklarında destek verilebilir.

Aslinda bodrum gelsin derdim sehre cok sempati duydugum icin. Muhtesem bir yer gercekten. Gecen sene ilk kez gitmistim.

Ama kocla baglantilari var deniyor. Bu dogruysa pendik gelsin tabi.

Bodrumspor-Eyüpspor maçını canlı takip ettim.

Eyüpspor'un uzatlamalarda kaybetmesi Arda adına üzdü.

Bodrumspor'un sahibi Ali Şafak Öztürk diyeceklerim bu kadar. Kasımpaşa, Rizespor ve Bodrumspor fenere her sene 18 puan havadan gelir.

Yeter istanbul takimlari cikmasin. İstanbul ligine döndü iyice ne kadar cok anadolu takımı olursa lig o kadar güzel olur

Bodrumdpor insallah turu gecip lige çıkacak

Koskoca dogu ve guneydogudan bir antep var ya bu istanbuldan takim alip at kosturmaya calisanlar anadoluya neden bakmaz ki

Murat başkanın mı bu Pendik de kesin olarak ? Ona göre yanlış takımı desteklemeyelim sonra.
Eyüp
Pendik
İskenderun

Üçü de onun kontrolünde ama Eyüp başkanı sadece. Pendik tepki topladı diye görünmüyor ön planda.

İstanbul düşerse kim gelirse gelsin ama Giresun düşerse Bodrum gelsin. Lig bir şehir etrafında dönmesin ya

Gonlumuz Pendik'ten yana. Annemin memleketi + ustlerde belirtilmis diger sebepler.

Son olarak, cucuk kadar stad kapasitesi olan takmlarinda isi yok kanimca Super Lig'de. Pendik yine oynayabilecegi bir stad bulabilir. Bodrum icin en yakin Izmir olur sanirim. Bildigim kadariyla Mugla stadi da oyle, belki Aydin.

Geri
Üst Alt