- 10 Haziran 2019
- 10.051
- 8.596
- 873
Bodrumun kaleci feramuza benziyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir lahmacun 2000 TL nasıl ödemesinlerBu bodrum takımı oyuncuların maaşını nasıl ödüyor ne stat var ne taraftar ama herifler 2 senedir playoffta
Başkanları zenginBu bodrum takımı oyuncuların maaşını nasıl ödüyor ne stat var ne taraftar ama herifler 2 senedir playoffta
Böyle kaleci mi olur @Serhan Artemis abv senin
Feramuz bile öyle fevri çıkışlar yapmaz SerhanımBi üst mesajıma bakmanı tavsiye ederim
Uefa'da da yarı oto yokmuşUlan şu maçta bile yarı otomatik sistem var dünki köyferansın final maçında yoktu şu sistem 5dk beklediler puhahahaa köyferans diyince kızıyolar
ozaman madem iyi takimin var yaptirsaydin adam akilli yeni bi stad. gecen sene ucundan döndün giremedin, yaptirsaydin bi proje. kiskoca 1 yil hic bisey düsünmemisler, pendik stadini animsatir resmen.Maç bu hale gelmemeliydi, Kenan ve Gökdeniz sıçtı batırdı. Maç öncesi Sakarya kazansın istiyordum ama iki takım arasında bariz kalite farkı var.
İsimden ceza olarak buraya sürülmüşlerKabongo kasongo isme bak
Afrikanın yağmur ormanlarında mızrakla hayvan avlarken kaçırılıp futbolcu yapılmış gibi
Valla benim bir kabahatim yok; yaptırsalar iyi olurmuş, ben kimseye engel olmadım...ozaman madem iyi takimin var yaptirsaydin adam akilli yeni bi stad. gecen sene ucundan döndün giremedin, yaptirsaydin bi proje. kiskoca 1 yil hic bisey düsünmemisler, pendik stadini animsatir resmen.