- 31 Ağustos 2021
- 73.553
- 52.607
- 3.883
Hayır gündüz bile oynanmaz orada..
pefffff....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır gündüz bile oynanmaz orada..
Bana da izmir gibi geliyorOrda da oynatmayacaklarmıs İzmir veya Denizli diyorlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
danyal konya şampiyonluk maçından daha fazla post attı
Orda da oynatmayacaklarmıs İzmir veya Denizli diyorlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiç gelmeyin daha iyi bu ne?![]()
Yahu anlık bir pozisyon işte. Adamlar utanmadan kamera karşısında penaltı kullanan adama dışarı at diyebilecek kadar satıldığından emindiler maçtan...Demek ki sahada oynayan futbolcular.
Bülent denen denyo değil.
Oyuncular biraz erken gider 2-3 gün tatil yaparBodrum'un stad işleri nasıl ? akşam maçı vs ligi kaldırabilecek bir stad mı ?
ne alaka stadı olanlarıda görüyoruz. eskişehir, bursa vs hepsi amatördestadı yoksa bodrum 2. ligde devam etmeli
Cüniyt abi bodrum deplasmanı olursa Icardı siz gidin ben sonra dönücem der aman diimBana da izmir gibi geliyor
Adamlar utanmadan kamera karşısında penaltı kullanan adama dışarı at diyebilecek kadar satıldığından emindiler maçtan...
Formayı çıkarmadan gole sevinilmezBir kulüpte yetkim olsa, forma çıkardığı için sarı kart görene ekstra kallavi ceza verirdim. Ağır enayilikten başka bir şey değil.
onlar geri gelmeline alaka stadı olanlarıda görüyoruz. eskişehir, bursa vs hepsi amatörde