1. Lig Maçlar ve Analiz Başlığı

Play-offlarda genelde en alttan gelen en uyduruk takım çıkar. Karagümrük'ü kutlarım. Başakşehir veya Paşa'nın sahasında oynarlar herhalde. Belki de Olimpiyat.
Şu semt takımları hasta ediyor beni. Londra'dan 8-10 takımın premier ligte oynaması gibi bizde de 6.İstanbul takımı olacak gelirlerse. %33 İstanbul takımı oluyor lig.

Şu semt takımları hasta ediyor beni. Londra'dan 8-10 takımın premier ligte oynaması gibi bizde de 6.İstanbul takımı olacak gelirlerse. %33 İstanbul takımı oluyor lig.

plde en azından o takımların binlerce taraftarı var

bizde öyle değil ki

çoğu şehir takımının bile taraftarı yok

takip etmeyenler playoffta favori kim diyebilir.. Bence favori ads. Kadro olarak çok üstünler ve formdalar. Tek sorun son anda şampiyonluğu kaybetmenin moralsizliği.

Bursa kadro olarak çok toplama takım. Taraftar avantajı da yok. Bence en düşük şans bursa'da. Karagümrük çok dengesiz takım. Akhisar ise yılmaz vural avantajına sahip. Diğer 3 takımda tecrübesiz hocalar var.

Benim sıralamam: ADS > Akhisar > Karagümrük > Bursa.. Bunu dedim ya bursa çıkar kesin :)

takip etmeyenler playoffta favori kim diyebilir.. Bence favori ads. Kadro olarak çok üstünler ve formdalar. Tek sorun son anda şampiyonluğu kaybetmenin moralsizliği.

Bursa kadro olarak çok toplama takım. Taraftar avantajı da yok. Bence en düşük şans bursa'da. Karagümrük çok dengesiz takım. Akhisar ise yılmaz vural avantajına sahip. Diğer 3 takımda tecrübesiz hocalar var.

Benim sıralamam: ADS > Akhisar > Karagümrük > Bursa.. Bunu dedim ya bursa çıkar kesin :)
Demirspor'un play offta ne zaman şansı gülmüş.. Geçiniz benim tahminim Akhisar

Demirspor'un play offta ne zaman şansı gülmüş.. Geçiniz benim tahminim Akhisar

hatay'da yıllarca finalleri kazanamayan,loser takımdı bu sene başardı. Gerek kadro,gerek form olarak en iyisi. Erkan zengin ve volkan şen formda olursa bu ligin 2 tık üstünde isimler. Şampiyonluk gittiği için moralsizlik olur, onun dışında 3 takımdan da üstün.

Ne Erzurum'u abi hadi yaa...

Adana Demirspor nerde???

hatay'da yıllarca finalleri kazanamayan,loser takımdı bu sene başardı. Gerek kadro,gerek form olarak en iyisi. Erkan zengin ve volkan şen formda olursa bu ligin 2 tık üstünde isimler. Şampiyonluk gittiği için moralsizlik olur, onun dışında 3 takımdan da üstün.
Yani süper ligi kıl payı kaçırmaktan ziyade avantajı daha çok kadro kalitesi tabii ki bir numaralı etken ama maçların seyircisiz oynanması en çok ADS'ye yarar baskı az panik havası yok oyuncular kaliteli ve tecrübeli bakalım ne olacak

Bugün saat 21.00 de ilk play-off müsabakaları gerçekleşecek
Çıkmasını istediğim iki takım Bursa ve Adana Demir karşılaşıyor.
Adana Demir 'i daha çok destekliyorum. Umarım çıkarlar.

Bursaspor'un yükseleceğine dair en ufak bir umudum yok maalesef.
ADS kadro kalitesi ve uyum olarak çok daha iyi. Muhtemelen onlar gelecektir.

Evet nefes kesecek maçlara yaklaşık 5 saat kaldı Kazanacağına dair umudum hiç olmasa da Ads yi süper ligde artık görmek isterim

Akhisar'in ilk 11'ine baktim da hep gecen sene düsen kadrodan kalan oyuncular sayilir. 3 oyuncu disinda hepsi Akhisar formasiyla bildiklerimiz.

Cikalleshi, Burhan, Erhan bu 3'lü ayni anda sahada olmadan gol atmakta cok zorlanirlar.

bugün final belli olacak. Keşke aynı saatte olmasaydı bu maçlar. Benim favorilerim Akhisar-Adana.

AKH-KGRMK: Akhisar kadrosu hem daha tecrübeli, hem de yılmaz vural gibi burayı en iyi bilen hoca var. Karagümrük'te hoca bile yok. Yalçın Ayhan dışında tecrübeli denecek topçu da bilmiyorum. Bunu zaten ilk maçta yaptıkları basit hatalarla kanıtladılar. Akhisar en azından beraberliği alıp final yapar.

ADS-BURSA:
ADS inanılmaz bir hücum takımı. Erkan zengin,volkan şen, mehmet akyüz yaşları 33-34 bile olsa bu ligin çok üstünde yetenekler. 71 gol attılar ligde, böyle sert ligde müthiş rakam. Erzurum 42 gol attı çıkarken mesela. Buradan anlayın. Defansı ciddi sorunlu Ads'nin ama Bursa'da hücumda sıkıntılı. Alkolik Seleznov dışında gol atacak topçu yok. Bursa bu turu geçerse çok şaşırırım açıkçası.

akhisar gelsin bari

sikeci bursa gelmesin, mumkunse hep orada kalsin
adana demir gelirse hic cekilmez sovlari allahin adamiyik fln gecin
karagumruk yeteri kadar ist takimi var gerek yok

Geri
Üst Alt